POZNAT ISHOD: Evo šta stoji iza PUCNJAVE i užasne TRAGEDIJE!

Autor:

Sport

05.05.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene na ulicama milionskog grada.

POZNAT ISHOD: Evo šta stoji iza PUCNJAVE i užasne TRAGEDIJE!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Napolija proslavljaju titulu

Fudbaleri Napolija uspeli su da konačno, posle 33 godine čekanja, osvoje Skudeto, nakon što su u gostima remizirali (1:1) sa ekipom Udinezea.

Jasno je bilo da će ovakav uspeh prouzrokovati veliko slavlje na ulicama grada na jugu Italije, ali se to slavlje otrglo kontroli.

Naime, jutros je "Gazeta" prenela da je tokom proslave stradao jedan muškarac, dok ih je još nekoliko povređeno.

Dvadesetšestogodišnji muškarac Vinčenco Kostanco preminuo je u noći nakon što je ranjen iz vatrenog oružja. To se dogodilo u oblasti Pjaca Volturno. Žrtva već poznata policiji je primljena u bolnicu Kardareli gde je ubrzo preminula. Povređene su još tri osobe, 26-godišnja žena i dva mladića od 24 i 20 godina, povređeni su od pucnjave, ali njihovi životi nisu životno ugroženi. Policija istražuje slučaj - navodi Gazeta. 

Tokom dana su mediji preneli i o kome je reč, a tragično preminuli je Vinčenco Kostanco, koji je umro od posledica ranjavanja iz vatrenog oružja. Takođe, žena koja je ranjena je njegova supruga.

Isplivale su nove informacije o slučaju, a mediji u Italiji su saznali da je žrtva povezana sa ozloglašenom porodicom D'Amiko, koja se godinama bori sa porodicom De Mikos, zbog kontrole nad jednom od oblasti Napulja.

Prema prvim navodima, Konstanco je verovatno ubijen u zasedi i njegova smrt nema nikakve veze sa proslavom titule u Napulju. Naravno, postoji opcija i da je neka ulična svađa prerasla u ubistvo.

Ipak, i dalje nema konkretnih zaključaka, a dalja policijska istraga se utvrditi šta se tačno desilo tokom proslave u Napulju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading