ZVEZDA RAZBIJA KASU ZA GOLGETERA IZ SERIJE A: Na Marakanu STIŽE najbolji strelac Lige konferencija?

Autor:

Sport

12.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli aktivirali "staru želju", da li je realno da se sada preseli u Beograd?

ZVEZDA RAZBIJA KASU ZA GOLGETERA IZ SERIJE A: Na Marakanu STIŽE najbolji strelac Lige konferencija?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda je blizu rešenja na klupi za naredne dve sezone, a sa novim trenerom na stadion "Rajko Mitić" stići će i novi golgeter. Nije tajna da crveno-beli žele napadača Zenita Matea Kasijeru, ali se u igru uključio i Siril Desers, koji je minulog leta bio na meti šampiona Srbije.

Nigerijac je tada odlučio da se oproba u Seriji A, postigao je šest golova za Kremoneze, ali će po otvaranju letnje pijace opet promeniti sredinu. Klub iz Ljutice Bogdana vreba svoju šansu, a jedini problem predstavljaju apetiti kluba iz Kremone koji želi da povrati uloženih šest i po miliona evra.

Upravo toliko je Afrikanac plaćen Genku, nakon sjajne sezone u Fejnordu tokom koje je uspeo da stekne status najboljeg strelca Lige konferencija.

Postavlja se pitanje da li je Zvezda spremna da uplati višemilionsku sumu za novu "devetku", ali ako on zadovoljava želje Baraka Bahara za igranje u Ligi šampiona, sve je moguće...

Podsetimo, osim stranca crveno-beli planiraju da se u špicu pojačaju i sa jednim domaćim fudbalerom, a izbor će najverovatnije pasti na asa TSC-a Petra Ratkova.

Srpski velikan takmičenje u Mozzart Bet Superligi Srbije nastavlja u subotu kada je na programu crveno-beli derbi sa Vojvodinom, a poziv delijama da ispune tribine Marakane uputili su Ognjen Dobrić i Branko Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading