NOVA AFERA NA APENINIMA! Trener Juventusa POBESNEO i uputio Spaletiju JEZIVE UVREDE I PRETNJE!

Autor:

Sport

25.04.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo posle velikog derbija odigranog u okviru Serije A.

NOVA AFERA NA APENINIMA! Trener Juventusa POBESNEO i uputio Spaletiju JEZIVE UVREDE I PRETNJE!

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri i Lučano Spaleti

Fudbaleri Napolija nastavili su da koračaju ka tituli, te su u derbiju 31. kola Serije A savladali Juventus u gostima rezultatom 1:0.

Jedini pogodak postigao je Raspadori u sudijskoj nadoknadi, a ovu utakmicu obeležio je jedan veliki skandal.

Naime, italijanski mediji preneli su informaciju da je pomoćnik u stručnom štabu Masimilijana Alegrija, Marko Landuči, po završetku meča uputio niz jezivih uvreda i pretnji na račun Lučana Spaletija, trenera Napolija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lučano Spaleti

 

Pomoćni trener Juventusa je bio vidno nezadovoljan nekim sudijskim odukama. Prema izveštaju delegata dok su Spaleti i Landuči prolazili jedan pored drugog, pomoćni trener Masimilijana Alegrija je dobacio: Ćelavo go**o, poješću ti srce". Spaleti na ovo nije reagovao, a sve je zabeležio jedan od delgata - navode mediji.

Spaleti se na sve ovo nije obazirao, pa je po završetku utakmice istakao sledeće:

Ovo je važna pobeda na putu ka konačnoj pobedi, tako da je normalno da igrači slave. Kada dobijete ovakav meč u nadoknadi vremena, sreća je još veća - rekao je Spaleti.

Kako će se slučaj završiti ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, Napoli je stigao veoma blizu titule u Seriji A i sedam kola pre kraja ima čak 17 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Lacio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading