HAOS U NAPULJU! Spaleti PREVASPITAVAO igrača Milana, Maldini ŽESTOKO reagovao: Sočne PSOVKE i sukob na IVICI TUČE! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je više nego burno u derbiju Serije A.

HAOS U NAPULJU! Spaleti PREVASPITAVAO igrača Milana, Maldini ŽESTOKO reagovao: Sočne PSOVKE i sukob na IVICI TUČE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lučano Spaleti i Rafael Leao

Fudbaleri Milana demolirali su kao gosti Napoli 4:0 (2:0) u derbi meču 28. kola italijanske Serije A.

Briljirao je Rafael Leao koji je postigao dva gola, a uz njega u strelce su se upisali još i Brahim Dijas i Aleksis Salemakers. Pored maestralnog Leaa i potopa Napolija, ovu utakmicu obeležio je i sukob Lučana Spaletija i Paola Maldinija u pauzi između dva poluvremena.

Sve je počelo u 17. minutu kada je Leao doveo Milan u vođstvo, a zatim se, po mišljenju Spaletija, neprikladno radovao.

Nije se smirio šef stručnog štaba Napolija pa je i u pauzi između dva poluvremena rešio da pokuša da prevaspita igrača Milana, ali se tada umešao legendarni Paolo Maldini.

Gospodine, malo ste razdražljivi, ali već ste osvojili ligu. Koji ku*ac želite? - odbrusio je Maldini Spaletiju i tako stao u zaštitu svog fudbalera.

 

 

Delovalo je da će posle ove psovke sukob poprimiti i veće, možda čak i fizičke razmere, ali su fudbaleri oba tima bili tu da spreče tako nešto.

Napoli posle ovog poraza ima 16 bodova više u odnosu na drugoplasirani Lacio, a do kraja Serije A ostalo je još deset kola tako da je četa Lučana Spaletija već jednim korakom osvojila titulu. Zanimljivo je i to što će Napoli i Milan imati i zanimljiv okršaj u četvrtfinalu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading