NAPOLI DOBIO PO UŠIMA: Milan i Leao UNIŠTILI budućeg šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šamarčina za Lućana Spaletija i njegove pulene.

NAPOLI DOBIO PO UŠIMA: Milan i Leao UNIŠTILI budućeg šampiona! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana demolirali su kao gosti Napoli 4:0 (2:0) u derbi meču 28. kola italijanske Serije A. Duel aktuelnog i budućeg šampiona na stadionu "Dijego Armando Maradona" obeležio je sjajni napadač "rosonera" Rafael Leao. Portugalski reprezentativac postigao je dva gola i do ludila dovodio Amira Rahmanija i Kim Min Džaea.

Milan je poveo u 17. minutu golom sjajnim lob udarcem Rafaela Leaa, a osam minuta kasnije prednost je duplirao Brahim Dijaz. Očekivao se odgovor Napolija, ali sem većeg poseda lopte ekipa Lućana Spaletija nije uspela ozbiljnije da zapreti Majku Manjanu.

U drugom poluvremenu nastavljena je dominacija Leaa. Rafael je 59. minutu sjajno prošao po levoj strani i desetim pogotkom u sezoni svom timu doneo velikih 3:0, a fenomelano veče gostiju krunisao je Aleksis Salemakers golom u 67. minutu nakon odlične solo akcije.

Napoli je pretrpeo tek treći poraz u prvenstvu, odnosno drugi pred svojim navijačima. Nedavno je u Napuilju izgubio od Lacija 1:0, ali i dalje ima ogromnih 16 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirane "nebeskoplave".

Milan je treći sa ravno 20 bodova manje od lidera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading