NAPOLI IMA NOVOG BOGA: Kvarackelija ili Maradona? Gruzijac ponovo ZALUDEO Evropu!

Autor:

Sport

12.03.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nove pobede u derbiju, tim sa juga Italije je stigao na korak do titule.

NAPOLI IMA NOVOG BOGA: Kvarackelija ili Maradona? Gruzijac ponovo ZALUDEO Evropu!

Foto: Tanjug/AP

Kviča Kvaratskelija

Fudbaleri Napolija pobedili su na svom terenu Atalantu sa 2:0 (0:0) u meču 26. kola italijanske Serije A.

Domaćin je u prvom delu susreta bio bolji rival, imao je veći broj šuteva ka golu tima iz Bergama, ali nisu uspevali da stignu do pogotka, pa se rezultatom 0:0 otišlo na poluvreme.

Ipak, ono što nisu uspeli u prvom delu, Napolitanci su napravili na početku nastavka. Viktor Osimen je u 60. minutu asistirao Kvici Kvarackeliji, koji neverovatnim golom donosi prednost izabranicima Lućana Spaletija. Do kraja je Rahmani duplirao prednost i postavio konačan rezultat meča.

Naravno, posle meča je Gruzijac bio tema broj jedan, a svoje mišljenje o golu je dao i sam Spaleti.

- Bio je to gol dostojan Maradone, a to nije nešto što olako govorim. Hviča ima sposobnost da zavrne loptu unutra i zatim brzo izvede udarac. Kad vas pogleda u oči i krene u dribling jedan na jedan, postaje razoran. Ovaj put možemo da se pozovemo na ime najvećeg kojeg je svet ikad video - izjavio je Spaleti.

Još jednom je Kvarackelija potvrdio da ga ne zovu džabe "Kvaradona", i da je Napoli na ovakvog igrača čekao 33 godine. Tada je tim sa juga poslednji put bio šampion Italije, a upravo je glavni igrač i lider tog tima bio legendarni Dijego Armando Maradona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading