SKINUĆU SE GOLA AKO OSVOJE TITULU! Ko je zvezda SAJTA ZA ODRASLE koja je dala VRELO OBEĆANJE igračima Napolija? (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

07.03.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paola Saulino zaintrigirala je javnost, te na svoj način pokušala da da krila lideru Serije A.

SKINUĆU SE GOLA AKO OSVOJE TITULU! Ko je zvezda SAJTA ZA ODRASLE koja je dala VRELO OBEĆANJE igračima Napolija? (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Paola Saulino

Paola Saulino

Poznato je da u Napulju žive za fudbal.

Napolitanci čekaju titulu dugo, može se reći čak i predugo, pune 33 godine i čuvenog Maradoninog plesa u ovom šampionatu.

Sada su fudbaleri Napolija na dobrom putu da titulu vrate pod Vezuv. Trenutno su lideri Serije A sa 15 bodova viška u odnosu na drugoplasirani Inter, a pored velikog motiva koji imaju zbog svojih karijera i navijača, oni će imati još jedan, vema zanimljiv podsticaj da osvoje pehar.

Zvezda Onli fansa, poznatog sajta za odrasle, Paola Saulino, obećala je da će se skinuti gola i provozati ulicama Napulja ako titula stigne u ovaj grad.

- Mogu sada javno reći da ću učiniti nešto zaista ludo ako Napoli bude prvak. Iznajmiću autobus s otvorenim krovom, skinuću se gola i kružiti po Napulju i na taj način ću proslaviti titulu svog najdražeg kluba - rekla je Paola i dodala:

 

- To je nešto što mogu da priuštim. Iznajmljivanje takvog autobusa nije skupo, možda oko 3.000 evra. Kontaktiraću ljude koji se bave time kako bih rezervisala takav autobus za proslavu titule. To će biti nešto najluđe što su da uradim u svom životu.

Paola Saulino dobro je poznato lice, kako na Onli fansu, tako i na Instagramu gde je prati 108 hiljada ljudi, ali i među fudbalerima. Prošlog leta, britanski tabloid "Daily Star" objavio je priču sa njom u kojoj je Paola tvrdila da je spavala sa jednim poznatim fudbalerom iz sastava Čelsija!

Sreli smo se u vili. Čim je došao odmah mi se predstavio. Iskreno nije skidao pogled sa mene. Proveli smo odlično vreme zajedno i dosta mi se svideo. Ljubio me pred svima, a nakon toga smo počeli da vodimo ljubav u automobilu, ali su nas njegovi prijatelji zaustavili. Nakon toga smo otišili u disko i napili se. Tokom večere mi je rekao da će mi ostaviti broj, što je na kraju i uradio - istakla je Paola, pa dodala da je slala neimenovanom fudbaleru vrele fotografije:

- Govorio je 'daj još jednu' i 'poslednju' i ta igra mi se svidela. Onda bih mu ja poslala jednu vruću fotografiju koju bi on video kada se probudi. Imam novac, radim, zarađujem. Ne zavisim ni od koga. I ne tražim nekog ko će mi plaćati račune. Tražim nekog ko će me voleti.

Na kraju, Paola je raskinula sa fudbalerom na bolan način - on joj je "dao nogu" preko agenta:

Tada sam prvi put videla njegovo pravo lice. On je loš dečko, lažljivac i spreman je da iskoristi ljude. Iskoristio je mene i varao svoju devojku. Kakav to čovek radi? - zaključila je Paola Saulino.

Sada je Paola ponovo došla u prvi plan, Napolitancima ide odlično, a nema sumnje da će imati i dodatni motiv da pehar vrate pod Vezuv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading