STANKOVIĆ VAN SEBE: Srpski trener TOTALNO POLUDEO zbog pitanja novinara!

Autor:

Sport

06.03.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sampa nastavlja da tone ka Seriji B.

STANKOVIĆ VAN SEBE: Srpski trener TOTALNO POLUDEO zbog pitanja novinara!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Sampdorije odigrali su samo 0:0(0:0) na svom terenu protiv Salernitane, u meču 25. kola italijanske Serije A.

Videli smo ravnopravan duel u Đenovi, Sampa je više pretila u prvom, gosti iz Salerna u drugom poluvremenu, ali na kraju nismo videli pogotke na stadionu "Luiđi Feraris", pa je niz bez pobeda ekipa Sampdorije produžila na osam mečeva.

Ono što je posebno privuklo pažnju medija je Stankovićev potez da već u 35. minutu zameni Abdelhamid Sabirija, pošto očigledno nije bio zadovoljan njegovom igrom. Na konferenciji za medije je potom morao da opravda ovaj svoj potez.

- Mogao sam da napravim tri izmene, ali nisam... Nije mi se dopalo, promenio sam stvari kako ne bismo upali u probleme. Bila je reakcija na poluvremenu, ali izostanci igrača su nas koštali. Ne bih da to bude izgovor, ali tako je kako je – rekao je Stanković.

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković se nalazi pred ispadanjem u Seriju B

Nastavio je Srbin u istom ritmu, pa je uzvratio novinarima pitanjem.

- Sabiri je deo tima koji ima 25 fudbalera. Zašto ne pričamo o Vinksu i Rinkonu koji su ostavili dušu na terenu? Zanoliju ili Amioneu? Što pravite kontroverzu od toga, to je treće ili četvrto isto pitanje?

Sampdorija je poslednji tim na tabeli Serije A sa samo 12 osvojenih bodova, čak devet manje od Specije koja je prva iznad crte.

U narednom kolu će tim iz Đenove gostovati ekipi Juvenusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading