POTRESNE SCENE: Dao gol, pa BRIZNUO U PLAČ zbog Siniše Mihajlovića!

Autor:

Sport

19.02.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je junak svog tima, ali se slomio nakon utakmice.

POTRESNE SCENE: Dao gol, pa BRIZNUO U PLAČ zbog Siniše Mihajlovića!

Foto: Twitter/Printscreen/gazzeta_it

Roberto Sorijano plače zbog Siniše Mihajlovića

Fudbaleri Bolonje savladali su Sampdoriju sa 2:1 u meču 23. kola Serije A, nakon što su pogotkom u samom finišu meča odneli sva tri boda iz Đenove. 

Ipak, ovaj duel je obeležio Roberto Sorijano, koji je u 65. minutu doneo prednost ekipi Bolonje, ali se potpuno slomio nakon utakmice zbog Siniše Mihajlovića. 

Sorijano je sa Mihajlovićem radio i u Sampdoriji, a potom i u Bolonji, sve dok srpski trener nije otpušten u septembru 2022.

Možda i najbolje partije u karijeri je Sorijano pružao upravo pod Sinišom, a za njega je odigrao 175 utakmica, na kojima je ukupno postigao 24 gola, uz 27 zabeležnih asistencija.

- Volim da mislim da mi je pomogao da postignem gol ovde, gde smo zajedno imali toliko divnih uspomena - izjavio je Sorijano nakon utakmice, posle čega je briznuo u plač.

Sorijanu je inače ovo prvi gol u Seriji A od 14. marta 2021, a stigao je u najgorem mogućem trenutku za našeg Dejana Stankovića, pošto je sada situacija Sampdorije sve teže, a samo senzacija će ih ostaviti u Seriji A i naredne godine.

Podsetimo, Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. u 53. godini, a kada je Sorijanu rečeno da bi u ponedeljak napunio 54, igrač je briznuo u plač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading