POTRESNA ISPOVEST DEJANA STANKOVIĆA: "Bili smo BRAĆA, zamišljam šta bi mi danas rekao!"

Autor:

Sport

12.02.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Sampdorije pričao je o predstojećem meču sa Interom, a dotakao se i svog dugogodišnjeg prijatelja Siniše Mihajlovića.

POTRESNA ISPOVEST DEJANA STANKOVIĆA: "Bili smo BRAĆA, zamišljam šta bi mi danas rekao!"

Foto: www.profimedia.rs

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković

Fudbaleri Sampdorije igraju sutra, od 20 časova i 45 minuta, meč 22. kola italijanske Serije A, a rival će im u Đenovi biti ekipa Intera.

Dejan Stanković je tim preuzeo u vrlo lošoj situaciji, koju, makar za sada, ni on nije uspeo da popravi. Ipak, Stanković je u intervjuu za "Gazetu delo Sport" izjavio da ne žali što je preuzeo Sampu.

- Ne kajem se zbog izbora, ponosan sam što sam ovde. Dobar mornar se ne vidi kad je more mirno, nego kad je bura i kada su talasi. Reći ću ti ovo, došao bih ovde čak i da je Sampdorija bila u goroj situaciji. Nnisam mogao da kažem - ne. Borba te čini jačim, a svakim danom sam sve ponosniji na svoje momke. Tabela govori gde smo. Možemo da analiziramo gol protiv Empolija, izjednačenje Monce u 99. minutu, epizodu Udina... 3-4 boda više nego što smo zaslužili, ali da ne kalkulišemo. Svaka utakmica će biti kao poslednja. Sada svakako dajemo sve od sebe.

Foto: Profimedia

Dejan Stanković, trener Sampdorije

Zatim je i pričao o Siniši Mihajloviću, sa kojim je godinama bio vrlo blizak, a igrao je sa njim i u ekipama Lacija i Intera. 

-Ponekad sebi postavljam pitanja i zamišljam odgovore koje bi mi Siniša dao.  Dvadeset pet godina smo bili kao braća, prijateljstvo nas je spajalo. Siniša je bio pravi muškarac, bez zareza. Prešao bi pravo na stvar - zaključio je Stanković.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra, nakon godina borbe sa leukemijom, a sahranjen je u Rimu, tri dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading