U MOJU KUĆU STIGLA SU TRI METKA! Totalno RASULO u Stankovićevom timu, ultrasi prete SMRĆU - neko može da NASTRADA!

Autor:

Sport

12.02.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prešlo granice normalnog.

U MOJU KUĆU STIGLA SU TRI METKA! Totalno RASULO u Stankovićevom timu, ultrasi prete SMRĆU - neko može da NASTRADA!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Sampdorije nalaze se u crnoj seriji koja bi tim mogla da pošalje u Seriju B.

Ekipa ne zna za pobedu od četvrtog januara i meča protiv Sasuola, a od kad je tim preuzeo Dejan Stanković Đenovljani su vezali četiri poraza i remi.

U ponedeljak sledi utakmica protiv Intera u kojoj su "nero-azuri" apsolutni favoriti, te bi lako moglo da se desi da Sampdorija ostane na deset osvojenih bodova i pretposlednjoj poziciji.

Navijači traže odgovorne, ali odlaze predaleko, pa je tako prvi čovek Sampdorije, Masimo Ferero, objavio da su mu upućene ozbiljne pretnje smrću.

- Molim navijače da prestanu da mi prete. Zar me želite ubiti? Ja sam ionako živi mrtvac dok gledam ovakvu Sampdoriju. U moju kuću stigla su tri metka. Prva dva još pre tri godine, a nedavno još jedan. Prete meni i Edoardu Garoneu - započeo je Ferero.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimo Ferero

 

Razlog za pretnje revoltiranih ultrasa jeste postupak nekadašnjih vlasnika, među kojima je i Eduard Garone, koji su predali klub u većinsko vlasništvo Masima Ferera.

- Ovako više ne može. Imamo veliki osećaj da pokušavate iskoristiti klub za svoje ciljeve - istakli su navijači, pa u poruci uz koju su poslali i metak dodali:

- Sledeći put bit će stvarno!

Deluje da je sve otišlo predaleko, te da bi neko mogao da nastrada. Upravo to smatra i Ferero:

Garone nam je ponudio pomoć, ja sam prvi koji će reći da on nema veze satrenutnim stanjem kluba i želim da mu zahvalim na svemu. Spasio je Sampdoriju pre 12 godina. I meni i njemu stigao je metak. To je loše, to nije fudbal i to nije sport. Osuđujem ove pretnje i sve ostale koje su stigle od navijača. Policija mora da zaustavi ovo nasilje. Imam decu, a bojim se da prošetam - istakao je on, pa naveo da ne beži od suočavanja sa navijačima:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Sampdorije

 

- Ako želite doći ću i pogledati utakmicu sa vama. Ako izađem živ, znači da smo se pomirili. U suprotnom, stadion ću napustiti na nosilima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading