SRBIJA ĆE, UPRKOS SVIM POTEŠKOĆAMA, NASTAVITI DA RASTE I NAPREDUJE: Vučić objavio snimak - evo kako je izgledala predsednikova radna nedelja (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.02.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobediće Srbija! - napisao je predsednik Aleksandar Vučić na Instagramu.

SRBIJA ĆE, UPRKOS SVIM POTEŠKOĆAMA, NASTAVITI DA RASTE I NAPREDUJE: Vučić objavio snimak - evo kako je izgledala predsednikova radna nedelja (VIDEO)

Foto: Tv pink

Predsednik Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" kako je izgledala njegova radna nedelja.

- Proteklu nedelju je, van svake sumnje, obeležio katastrofalni zemljotres u Turskoj i Siriji. Srbija je među prvima uputila pomoć, što će i nastaviti da čini prema svojim mogućnostima.

U razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte pri OEBS još jednom sam ukazao na neophodnost ispunavanja do sada preuzetih obaveza. Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana, i mladih i starih.

Zato sam na skupu povodom obeležavanja 100 godina penzijskog sistema u Srbiji sa našim starijim sugrađanima razgovarao o pogodnostima koje mogu da očekuju u predstojećem periodu. To je naš najmanji znak zahvalnosti za razumevanje, disciplinu i požrtvovanost koju su pokazali tokom teških, ali uspešno sprovedenih reformi.

 

 

Pobediće Srbija! - napisao je Vučić na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (246)

Loading
Ika

12.02.2023 10:08

Srbija je na dobrom putu i nema potreba za brigom. Srbiju vode pravi ljudi.

Rale

12.02.2023 10:10

Vucic je vredan i azuran predsednik. Srbija je na dobrom putu.

Istina

12.02.2023 10:12

Samo vredno i radno do pobede!

Miloš

12.02.2023 10:17

Naravno da se mora napredovati i nema odustajanja i nema "teško je ne mogu". Idemo dalje, još jače i još naprednije