SRBIJA ŽELI KOMPROMIS, RAZGOVORE, DIJALOG: Predsednik Vučić uputio narodu moćne reči - zaštitićemo građane i državu Srbiju (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se vijori u snimku srpska zastava, predsednik Aleksandar Vučić poručuje da Srbija treba da razgovara...

SRBIJA ŽELI KOMPROMIS, RAZGOVORE, DIJALOG: Predsednik Vučić uputio narodu moćne reči - zaštitićemo građane i državu Srbiju (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se sinoć javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

– Srbija mora da učestvuje u dijalogu, mora da nastavi evropski put, ne zato što obožavam njihovo licemerje, već zato što ekonomski moramo da opstanemo i da napredujemo, ne smemo da postanemo izolovani – rekao je Vučić sinoć.

Predsednik se sada oglasio na Instagramu i napisao da Srbija želi samo dijalog i kompromis i da ćemo zaštititi našu državu.

- Srbija želi kompromis, razgovore, dijalog. Zaštitićemo građane i državu Srbiju - piše u opisu videa.

Dok se vijori u snimku srpska zastava, predsednik poručuje da Srbija treba da razgovara, Srbija mora da učestvuje u dijalogu.

- Srbija mora da nastavi svoj evropski put, ne zato što obožavam njihovo licemerje po pitanju poštovanja Povelje Ujedinjenih nacija i Rezolucije Ujednjenih nacija, već zato što bismo bili ekonomski i politički izgubljeni bez toga, a da budemo usamljeni, izolovani, kao predsednik ne bih pristao da na takav način vodim zemlju - govori Vučić.

 

 

Kako je istakao, plan je da radimo mnogo više i mnogo jače. Da radimo i na reformama našeg pravnog, medijskog sistema, svega drugog. 

- Da pokušamo da budemo najbolji, a narodu Srbije mogu samo da kažem da veruju svom državnom rukovodstvu - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
marko

12.02.2023 23:07

SAMO PAMETNO CE MO ICI DALJE