OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ I POSLAO SNAŽNU PORUKU GRAĐANIMA: "Vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce!" (FOTO)

Autor:

Vesti

14.01.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje opstaje i napreduje jedna mala slobodarska zemlja u srcu Evrope... - napisao je predsednik Vučić.

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ I POSLAO SNAŽNU PORUKU GRAĐANIMA: "Vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce!" (FOTO)

Foto: Tanjug, Instagram/Printscreen

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić postavio je na Instagramu sliku vuka uz poruku "vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce."

- Svakoga dana kažu moramo da uradimo nešto po pitanju Kosova i Metohije, moramo da uradimo nešto po pitanju sankcija Rusiji, moramo da odustanemo od podrške našem narodu u Republici Srpskoj, i uprkos svemu, i dalje opstaje i napreduje jedna mala slobodarska zemlja u srcu Evrope... - napisao je predsednik Vučić na Instagram stranici "buducnstsrbijeav".

Predsednik je ovako još jednom  poručio kako jeponosan na činjenicu da Srbija napreduje u  svakom smislu.

 

 

Da podsetimo, danas je Aleksandar Vučić obišao radove na izgradnji brze pruge Novi Sad - Subotica iiskoristio divnu priliku da pokaže i dokaže građanima kako se svaki danradina  tome da oni bolje žive.

- Cilj je da Srbija napreduje i grabimo ka tome - istakao je predsednik.

 

Predsednik je rekao da je za njega važno da su snovi i želje da se nešto uradi brže i lepše ostvarivi i smara da to ne može biti loše.

-  Mi sad imamo jednu od najboljih pruga u Evropi na relaciji Beograd - Novi Sad, a uskoro ćemo imati i Novi Sad - Subotica. To je značajan napredak. Trudimo se i borimo i da sada radimo kad imamo rat. Podižemo zemlju onako kako je u istoriji nismo podizali - rekao je Vučić.

Republika

Foto: FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIĆ/ nr

Aleksandar Vučić

- Ja sam stavrno srećan i ponosan zbog svega što gradimo i radujem se što ste vi zadovoljni - dodao je predsednik.

Na provokativno pitanje tajkunskog medija N1 da radovi nisu išli brzinom koja je ranije najavljivana, predsednik je odgovorio:

- Uvek sam zadovoljan kad dođete da govorim o velikim uspesima vaše države i što tako neskrivenu radost pokazujete. Da, ja sam govorio da ćemo mnogo brže da završimo i je li to loše.? Jesu li ti moji snovi da nešto brže i bolje uradimo loše? Ali evo, moji se snovi ostvaruju. Kasne, ali se ostvaruju. Kad mi tako postavite pitanje srećan sam i ponosan da mogu da vam odgovaram jer kao što rekoh 36 godina nije podignut nijedan kilometar puteva, do 2012. godine - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading