JOŠ JEDNA LEGENDA STRAHUJE: Plašim se sudbine Vijalija i Mihajlovića! Ko zna šta su nam stavljali u pića, infuzije... (VIDEO)

Autor:

Sport

24.01.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama se nastavlja.

JOŠ JEDNA LEGENDA STRAHUJE: Plašim se sudbine Vijalija i Mihajlovića! Ko zna šta su nam stavljali u pića, infuzije... (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Đanluka Vijali i Siniša Mihajlović

Legendarni francuski golman, Sebastijan Frej, govorio je o smrti Đanluke Vijalija i Siniše Mihajlovića. Nekadašnji čuvar mreže Fiorentine i Intera priznao je da strahuje za svoj život i tako indirektno potvrio reči Dina Bađa o eventualnom dopingu u italijanskom fudbalu krajem 20. veka.

 

 

- Veoma sam tužan i razočaran. Svi koji smo poznavali Vijalija znamo o kakvom se čoveku radi. Takođe, želim da se prisetim i Siniše Mihajlovića. Retki fudbaleri su izašli u javnost sa dozom sumnje oko svega što se dešava. Dino Bađo je izuzetak koji je naglasio: "Zaista smo svi malo uplašeni, nikad nećemo saznati da li su nam nešto sipali u pića, infuzije" - rekao je Frej, a zatim nastavio:

- Digla se prašina i to sa pravom. Odlaze mladi ljudi, u svojim pedesetim godinama. Nadam se da je sve samo trač i ta u tome nema ni trunke istine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading