VUČIĆ PRISUSTVOVAO VAŽNOM SASTANKU: Održana sednica Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda (FOTO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda održana je danas, a prisustvovao je i predsednik Aleksandar Vučić.

VUČIĆ PRISUSTVOVAO VAŽNOM SASTANKU: Održana sednica Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić

Sednica Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda (BDP) danas je održana u Palati Srbija.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda na poziv predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.

Sednici je prisustvovao i Ministar finansija Siniša Mali koji se oglasio na Instagramu.

- Sednica Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda, kojoj je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić na poziv premijerke Ane Brnabić - napisao je Mali u opisu fotografije.

 

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najavio tokom sinoćnog obraćanja naciji da će prisustvovati danas sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast BDP.

- Bili bismo ekonomski i politički izgubljeni bez evropskog puta. A da smo bez toga, ne bih pristao da vodim zemlju... Naš plan je da radimo mnogo više i jače. Sutra imamo sednicu Saveta za BDP... Moramo da u svemu budemo najbolji, kao što smo prošle godine 63 odsto investicija privukli, od celog Zapadnog balkana - rekao je Vučić.

Vučić je juče prisustvovao i sednic Vlade Srbije gde je premijerku Anu Brnabić i ministre informisao o razgovorima oko Kosova i sastanku sa međunarodnom "petorkom", koji je održan u petak.

Glavna tema sednice bila je dijalog oko Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading