MINISTAR VESIĆ: Složni i ujedinjeni uz predsednika Vučića

Autor:

Vesti

23.01.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nneophodno je pružiti jasnu i nepodeljenu podršku Aleksandru Vučiću da nastavi da vodi mudru politiku u interesu građana Republike Srbije - naglasio je Vesić.

MINISTAR VESIĆ: Složni i ujedinjeni uz predsednika Vučića

Foto: MT Vlada Srbije

Ministar Goran Vesić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Goran Vesić naglasio je danas da je važno pružiti veliku podršku Aleksandru Vučiću i da je za budućnost naše dece bitno da složni i ujedninjeni stanemo uz predsednika.

- U ovom izazovnom trenutku za Republiku Srbiju, kada se naša zemlja suočava sa snažnim pritiscima dela međunarodne zajednice vezano za Kosovo i Metohiju, neophodno je pružiti jasnu i nepodeljenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi da vodi mudru i državotvornu politiku u interesu građana Republike Srbije - naveo je ministar Vesić. 

Kako je podsetio, u Srbiji ne postoji političar sa većim autoritetom od predsednik Aleksandra Vučića koji svoj legitimitet crpi iz pobeda na izborima na kojima se direktno kandidovao svojim imenom i prezimenom, a samo na poslednjim predsedničkim izborima osvojio je preko 2 miliona i 200 hiljada glasova. 

Republika

Foto: Ministarstvo GSI

Goran Vesić

- To su glasovi građana Srbije koji veruju u njegovu politiku i viziju ekonomski snažne i nezavisne Srbije - istakao je Goran Vesić i zaključio:

- Zbog svih njih, zbog Srbije, zbog budućnosti naše dece, važno je da složni i ujedinjeni stanemo uz našeg predsednika Vučića i pružimo mu dodatnu podršku da, kao i uvek do sada, povede Srbiju pravim putem, čuvajući mir i stabilnost naše zemlje i čitavog regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading