JEREMIĆ VUK - DRUGO IME AFERA! Tviteraši osuli po šefu Narodne stranke: Već dugo radi protiv interesa Srbije puneći svoje džepove!

Autor:

Vesti

12.02.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vest o saradnji Hantera Bajdena i Vuka Jeremića javnost u Srbiji burno je reagovala, a evo šta su mu poručili Tviteraši

JEREMIĆ VUK - DRUGO IME AFERA! Tviteraši osuli po šefu Narodne stranke: Već dugo radi protiv interesa Srbije puneći svoje džepove!

Foto: ATAImages, Twitter/Printscreen

Nova afera Vuka Jeremića

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić našao se u središtu nove afere, kada su, kako je portal Republika.rs pisao, na videlo izašle "poslovne veze" koje je imao sa Hanterom Bajdenom, sinom predsednika Sjedinjenih Američkih država Džozefa Bajdena. Kako je ovo samo jedna u nizu afera u kojima se spominje njegovo ime, Tviteraši su osuli po Jeremiću stavivši mu do znanja da oduvek radi protiv interesa Srbije.

Naime, na vest o saradnji mlađeg Bajdena i Jeremića, i to tik pred njegovo imenovanje za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, javnost u Srbiji burno je reagovala.

Društvene mreže su se usijale, a na Tviteru su se pojavile objave osude predsednika Narodne stranke.

Malo, malo pa Vuk Jeremić bude deo neke afere i to su uglavnom sve korupcionaške, postalo je simptomatično to da su lepljivi prsti u Jeremićevoj stranci najnormalnija pojava, to nije stranka to je kriminalno udruženje - stoji u objavi jednog korisnika Tvitera.

- Šta je sve nezakonito radio Vuk Jeremić polako izlazi na videlo. Korupcionaška afera u SAD otkriće sve Jeremićeve poteze sa strancima i prljave radnje kojima je naneo veliku sramotu Srbiji - navosi se u drugoj objavi.

- Jeremic Vuk, drugo ime afera! Vec godinama unazad radi protiv interesa Srbije, puneci svoje dzepove. Sramoti srpski narod na svakom mestu gde se pojavi, afera sa Bajdenovim sinom je samo jedna u nizu - stoji u još jednoj objavi na Tviteru.

- Jeremiću je nadimak Lažov, kao i Afera. Jasno je koliki je prevarant Vuk Jeremić. Na svakom ćošku sramoti i Srbiju i srpski narod. Upleten je u veliku korupcionašku aferu u SAD koja se trenutno istražuje u SAD. Nema taj ni stida ni srama - navodi se na Tviteru.

- Jeremić je bio spreman i da uđe u pakt sa đavolom kako bi dobio funkciju generalnog sekretara UN. Spremao je teren, ušao u dil sa Hanterom Bajdenom, potplaćivao i podmićivao zarad svojih ciljeva. Da li iko normalan može da misli da je Vuk imao poštene namere za Srbiju?! Ikada? - upitao je jedan korisnik društvene mreže.

- Vuk Jeremić, poznati aferaš, u mnogome je kumovao, a i za mnoge radio. Lični interes stavlja ispred interesa države i ne čudi me uopšte što se "gura" uz Zapad i Kurtija - jer njegov obraz ima cenu! - stoji u još jednoj objavi.

- Vuk Jeremić je umešan u mnogo afera! Šta se drugo moglo očekivati od čoveka kome se Šiptari zahvaljuju? - pita se korisnik društvene mreže.

- Ima li neka afera a da u njoj nije učestvovao Vuk Jeremić? Sad i u Americi se otkrivaju dokumenta gde je šurovao sa porodicom Bajden u prevarama. Samo kako bi postao generalni sekretar Ujedinjenih nacija! Šta bi bio spreman da izda i proda da postane predsednik Srbije pitam se?! - upitao je još jedan.

- Vuk Jeremić se svojim marifetlucima upleo u aferu korupcije vezane za Hantera Bajdena, sina predsednika SAD. Osim zbog korupcije, Hanter je optužen i za razne seksualne boleštije, tako da se čini da Jeremić ne bira sa kim sarađuje, samo neka bude profita! - navodi korisnik Tvitera.

Da podsetimo, isplivala su dokumenta koja pokazuju kako predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić šuruje sa sinom predsednika Sjedinjenih Američkoh Država. Povezanost sa Hanterom Bajdenom je takva da mu je nudio biznis i to tik pre imenovanja za generalnog sekretara UN.

I sa Hanterom Bajdenom je Vuk Jeremić razmenjivao mejlove.

Kako je obelodanjeno u mejl prepisci do koje je došao portal Republika.rs, Jeremićevo pozivanje na Rusiju i navodna briga za teritorijalni integritet Srbije samo su najobičnija fasada za saradnju sa vrhom američkog establišmenta, uključujući i Hantera Bajdena.

Prema dokumentaciji, Jeremić je svojevremeno nudio biznis Hanteru Bajdenu, a sve u cilju da se domogne fotelje generalnog sekretara UN.

U mračnoj biografiji Jeremića o kojoj javnost u Srbiji ništa ne zna navodi se i to da je predsednik Narodne stranke bio i direktor meksičke kompanije Pemek, koja je upravo kompaniji Bajdena juniora Burisma Holdings koja posluju u Ukrajini svojevremeno nudila saradnju u zamenu za političku podršku.

O svemu ovome piše i američki Njuzmaks, koji konstatuje da je Hanter Bajden lobirao za Jeremića, a jednu od ključnih uloga u svemu odgirao je i Kolin Kal.

Da sve bude gore po Jeremića, Kal je uprabo poznat kao poznati prokosovski lobista u SAD koji se svojevremeno viđao i sa ministrima takozvanog Kosova i na Tviteru im pružao nedvosmislenu podršku.

Jeremićevo zaklinjanje za Kosovo i pozivanje na Rusiju, dakle samo su obična predstava za javnost, a ispod žita, i kada je to Jeremiću lično odgovaralo, cvetala je saradnja sa visokim predstavnicima SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (190)

Loading
Ana

12.02.2023 13:14

Sve malverzacije se mogu ispitati i svi koji su gresili treba da odgovaraju.

Analjim

12.02.2023 13:14

Oduvek je samo to i radio Jeremic- punio svoje dzepove, a bolelo ga....uvo za Srbiju.

Vlada

12.02.2023 13:15

Skupio poznanastvaq po belom svetu, uglavnom sa onima kojio nista ne zele za dobrobit Srbije, kao ni on!

Istina

12.02.2023 13:15

Pokusava da proda Srbiju!