POLITIČKA BOMBA! Jeremić šuruje sa Hanterom Bajdenom! Šok prepiska raskrinkala šefa Narodne stranke: ZAKLINJE SE U KOSOVO I RUSE, A RADI SA AMERIMA!

Autor:

Vesti

12.02.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti jedno, iza kulisa sasvim drugo!

POLITIČKA BOMBA! Jeremić šuruje sa Hanterom Bajdenom! Šok prepiska raskrinkala šefa Narodne stranke: ZAKLINJE SE U KOSOVO I RUSE, A RADI SA AMERIMA!

Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Sve afere koje su u javnosti objavljene o Vuku Jeremiću nisu ni delić zakulisnih radnji u koje je predsednik Narodne stranke upleten u toku dosadašnje političke karijere, otkriva Republika.

Novi dokumenti koje objavljujemo do temelja će uzdrmati političku scenu u Srbiji pošto bacaju potpuno drugačiju sliku na šefa Narodne stranke i samozvanog borca za Kosovo i navodnog žestokog kritičara politike koju prema Beogradu i Srbiju vodi zvanični Vašington.

Kako je obelodanjeno u mejl prepisci do koje smo došli, Jeremićevo pozivanje na Rusiju i navodna briga za teritorijalni integritet Srbije samo su najobičnija fasada za saradnju sa vrhom američkog establišmenta, uključujući i Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džo Bajdena.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Prema dokumentaciji koju detaljno možete pogledati u galeriju prinskrinova, Jeremić je svojevremeno nudio biznis Hanteru Bajdenu, a sve u cilju da se domogne fotelje generalnog sekretara UN.

Republika

Foto: printscreen

 

 

U mračnoj biografiji Jeremića o kojoj javnost u Srbiji ništa ne zna navodi se i to da je predsednik Narodne stranke bio i direktor meksičke kompanije Pemek, koja je upravo kompaniji Bajdena juniora Burisma Holdings koja posluju u Ukrajini  svojevremeno nudila saradnju u zamenu za političku podršku.

Republika

Foto: printscreen

 

 

O svemu ovome piše i američki Njuzmaks, koji konstatuje da je Hanter Bajden lobirao za Jeremića, a jednu od ključnih uloga u svemu odgirao je i Kolin Kal.

 

Republika

Foto: printscreen

 

 

Republika

Foto: printscreen

 

Da sve bude gore po Jeremića, Kal je uprabo poznat kao poznati prokosovski lobista u SAD koji se svojevremeno viđao i sa ministrima takozvanog Kosova i na Tviteru im pružao nedvosmislenu podršku.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Posle svih ovih saznanja, dakle, makse su potpuno pale!

Jeremićevo zaklinjanje za Kosovo i pozivanje na Rusiju, dakle samo su obična predstava za javnost, a ispod žita, i kada je to Jeremiću lično odgovaralo, cvetala je saradnja sa visokim predstavnicima SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (179)

Loading
Sanja

12.02.2023 10:11

Jeremić je, izvinite na izrazu, jedna teška avetinja!

Žarko

12.02.2023 10:12

Ma Jeremić nikada nije radio za dobrobit Srbije.

Miloš

12.02.2023 10:15

Ne znam šta ste drugo i očekivali od lika koji je prodao KiM za neke sitne pare?

Katarina

12.02.2023 10:17

Jeremić je oduvek šurovao sa strancima. Vuk Jeremić je izdajnik srpskog naroda.