NESTVARNA ZAVRŠNICA: Pogodio sa POLA TERENA za produžetak - sudije poništile koš! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.02.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamtiće ovu sekundu čitav svoj život.

NESTVARNA ZAVRŠNICA: Pogodio sa POLA TERENA za produžetak - sudije poništile koš! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Spenser Dinvidi

Košarkaši Filadelfija 76ersa su savladali ekipu Bruklin Netsa sa 102:99, u jednom od derbija sinoćnjeg programa NBA lige.

Bruklin je vodio gotovo čitav meč, u prvoj utakmici u kojoj su sva njihova nova pojačanja bila na terenu, ali to na kraju nije bilo dovoljno za pobedu protiv trenutno trećeplasirane ekipe Istočne konferencije.

Meč je svakako obeležio poslednji sekund. Naime, Netsi su gubili sa 102:99, ali su imali aut na protivničkoj polovini, na 0.9 sekundi do kraja. Loptu je iz auta primio Spenser Dinvidi, gotovo na pola terena, odakle je uputio šut za izjednačenje. Na zaprepašćenje svih, lopta je prošla kroz obruč, pa je slavlje moglo da počne.

Ipak, kada su svi mislili da će meč otići u produžetke, na scenu stupaju sudije. Pregledali su snimak, a zatim utvrdili da plejmejker Bruklina nije uspeo da izbaci loptu na vreme, za šta mu je falila možda jedna desetinka, pa je Dinvidijev koš poništen, a igrači Filadelfije su mogli da odahnu.

Ipak, i pored poraza, navijači ekipe iz Bruklina svakako mogu da budu zadovoljni prikazanim, pošto su se mnogi pribojavali kako će ova ekipa da izgleda bez Kevina Durenta i Kajrija Irvinga. Ipak, ako je sudeći po ovom, Bruklin je i dalje konkurentan u trci za plej-of.

Posle ovog meča, Filadelfija ima 36 pobeda i 19 poraza, dok su Netsi na 33 trijumfa, uz 23 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading