TROJE DECE OSTALO BEZ MAJKE U SEKUNDI: U jezivoj nesreći na putu Prijepolje-Nova Varoš jedna osoba poginula, dva DETETA povređena

Autor:

Hronika

12.02.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, treće dete koje se nalazilo u smrskanom automobilu, prošlo je bez povreda.

TROJE DECE OSTALO BEZ MAJKE U SEKUNDI: U jezivoj nesreći na putu Prijepolje-Nova Varoš jedna osoba poginula, dva DETETA povređena

Foto: ST/Petar Divac

Hitna pomoć na terenu

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju oko 11 časova dogodila na magistralnom putu od Prijepolja prema Bistrici u mestu Stanjevine, život je izgubila jedna ženska osoba, dok je dvoje, od troje dece koliko se nalazio u automobilu povređeno.

Jedno dete sa povredama glave nakon ukazane pomoći od strane lekara prijepoljske Hitne pomoći transportovano je u Užičku bolnicu, dok je drugo dete zbrinuto u Opštoj bolnici u Prijepolju.

Prema nezvaničnim informacijama, treće dete koje se nalazilo u smrskanom automobilu, prošlo je bez povreda, prenose Novosti.

Pod kojim okolnostima je došlo do nezgode u kojoj je jedna osoba izgubila život, još uvek nije poznato, kako se pretpostavlja, vozilo u kojem je bilo pet osoba, od kojih troje dece, izgubilo je kontrolu na klizavom kolovozu i udarilo u bankinu. Od ranih jutarnjih sati, u prijepoljskom kraju pada sitan sneg koji se zadržava na putu.

Saobraćaj na deonici od Prijepolja prema Novoj Varoši, trenutno je u prekidu zbog uviđaja koji obavljaju pripadnici saobraćajne policije, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading