Tri komada betona pogodila automobil u toku vožnje kod Niša, JEDAN BIO TEŽAK 5 KILOGRAMA! Srpski producent i njegov sin za dlaku izbegli smrt!

Autor:

Hronika

11.02.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo velikom prisebnošću i iskustvom on je uspeo da zadrži na kolovozu automobil u kojem je bio sa šesnaestogodišnjim sinom.

Tri komada betona pogodila automobil u toku vožnje kod Niša, JEDAN BIO TEŽAK 5 KILOGRAMA! Srpski producent i njegov sin za dlaku izbegli smrt!

Foto: ST/N. Mutić

Producent Oliver Paunović iz Niša samo čudom je izbegao tragediju kada su danas oko 15 časova, na autoputu kod Niša, na njegov automobil "folksvagen tiguan" pala tri komada betona, od kojih je jedan bio težak oko pet kilograma!

Samo velikom prisebnošću i iskustvom on je uspeo da zadrži na kolovozu automobil u kojem je bio sa šesnaestogodišnjim sinom.

- Išao sam auto-putem iz pravca Malče, ka izlazu "Niš jug" kada je, dok smo prolazili ispod podvožnjaka na Trupalskoj petlji, počelo nešto jako da puca i udara u automobil. Čula su se tri jaka udarca od kojih su pukli šoferšajbna, panoramski krov a oštećen je i deo karoserije. Jedva sam uspeo da zadržim automobil na putu. Kada sam stao, našao sam na krovu komad betona težak više od pet kilograma. Srećom ga je zaštita panoramskog krova zadržala, inače bi pogodio mog sina pravo u glavu. Ne smem da pomislim šta bi bilo da je krov bio otvoren, a nekoliko trenutaka ranije sam hteo da ga otvorim da provetrim automobil - priča Paunović za "Blic".

On kaže da je obavestio policiju koja je izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i započela rad na utvrđivanju uzroka incidenta.

- Kada smo se vratili do petlje, videli smo ispod podvožnjaka još dva komada betona koji su pogodili moj automobil. Ne mogu da verujem da nam se mostovi raspadaju a ne želim da verujem da je neko namerno bacio komad betona. Nadam se da će nadležni državni organi da utvrde kako je došlo do ovoga jer neko može da nastrada - kaže Paunović.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mučenik

13.02.2023 18:57

Ono što se desilo vozaču kod Niša je strašno, neodgovornost možda projektanta i izvođača radova na izgradnja nadvožnjaka. Nama se desilo obrušavanje već izgrađenih potpora na Grdeličkpoj klisuri. Za sve pomenute i nepomenute završene građevinske poslove, koji su naneli ogromnu štetu, a na sreću niko nije nastradao, a mogao je i niko nije pred zakonom odgovarao, a bili su odgovorni. Sada kada nastradalo u Turskoj i Siriji, za sada, više od 38.000 nedužnih. Turske vlasti su uhapsili ljude projektante i izvođaće radova na izgradnji zgrada. I uredu je, porušene su zgrade, neke su pale kao ormani i slično, što uklazuje na nepoštovanje propisa i pravila gradnje. Koja kazna bi mogla da nadoknadi tolikog broja , za sada, poginulih u zemjotresu, a zbog neodgovornog projektovanja, gradnje i nadzora gradnje objekata. Građevinari i ostalih budite odgovorni i disciplinovani, kako ne bi se desile štete i pogiblja građana ni krivi ni dužni. Krivi su što Bog nije im pomogao pored svih dogodovština i nedaće. Za sve ovo potrebna je i sreća,