STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ZRENJANINSKOM PUTU Automobili uništeni - četvoro povređenih, jedan pobegao s lica mesta! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

11.02.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška nesreća dogodila se večeras na Zrenjaninskom putu.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ZRENJANINSKOM PUTU Automobili uništeni - četvoro povređenih, jedan pobegao s lica mesta! (FOTO/VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Nesreća se zbila tako što se BMW beogradskih tablica kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, i u trenutku kada je prelazio u levu traku u njegovu levu bočnu stranu prednjim delom udario je drugi BMW sa valjevskim tablicama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se večeras, u visini hotela Elegance na Zrenjaninskom putu, kada je došlo do sudara dva automobila marke BMW.

Nesreća se dogodila tako što se BMW beogradskih tablica kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, i u trenutku kada je prelazio u levu traku u njegovu levu bočnu stranu prednjim delom udario je BMW sa valjevskim tablicama.

Iz automobila sa beogradskim tablicama, vozač i ženska osoba bez svesti prevezeni su u Urgentni centar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U drugom automobilu bile su dve putnice starosti 17 i 18 godina, koje su takođe prevezene u Urgentni centar, dok je vozač star oko 20 godina pobegao sa lica mesta - kaže izvor medija.

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading