DEJAN STANKOVIĆ U CENTRU PAŽNJE! Sampdorija TONE, Srbin OTVORIO DUŠU!

Autor:

Sport

28.02.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi Deki da napusti brod koji tone.

DEJAN STANKOVIĆ U CENTRU PAŽNJE! Sampdorija TONE, Srbin OTVORIO DUŠU!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Ne ide, pa ne ide... Dejan Stanković sve pokušava kako bi vratio Sampdoriju na pobednički put, ali kao da neke više sile to ne dozvoljavaju.

Odlično se držao tim iz Đenove na Olimpiku protiv Lacija, ali je ponovo koban bio finiš meča, te je u 80. minutu Luis Alberto postigao jedini pogodak za pobedu Rimljana rezultatom 1:0.

Sampdoriji sada treba čudo kako bi se spasila, trenutno je na 19. mestu Serije A sa 11 osvojenih bodova, čak devet manje od Specije koja je iznad crte, ali Stanković ne želi da se preda.

Republika

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

 

On je došao u centar pažnje kada je izašao pred novinare i otvorio dušu po završetku meča u Rimu.

- Idemo dalje... Razočaran sam rezultatom, ne i načinom na koji su momci odigrali. Nažalost, ovo je fudbal, igrali smo protiv jakog tima koji se bori za vrh tabele. Imaju jednu od najboljih odbrana u ligi, tim protiv koga ne možeš da stvoriš sedam-osam prilika, ali moraš da iskoristiš dve-tri koje ti se nude - rekao je Stanković, pa dodao:

- Igram sa momcima koje imam i srećan sam sa njima. Hese može da nam pomogne, ali mora da radi na svojoj fizičkoj spremi, igrali su Gabijadini i Lamers... Možda smo mogli još više da rizikujemo, krenuli smo napred tek kada smo primili gol.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Stanković

 

Za kraj, istakao je da predaja nije opcija!

Dok god matematika govori da smo u igri, ne predajemo se. Neću podići belu zastavicu. Moji momci daju sve od sebe, ali to trenutno nije dovoljno. Igramo za veliki klub i nema predaje. Moramo da damo sve, da podignemo glavu visok. Ne volim ovo što se dešava, ali moramo da to prihvatimo i idemo dalje - zaključio je Dejan Stanković.

Stanković je do sada vodio Sampdoriju na 18 utakmica i upisao je tri pobede, tri remija i čak 12 poraza. Naredni meč igraju protiv Salernitane na svom stadionu u Đenovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading