SAMO JE JEDAN GAZDA ITALIJE: Napoli SRUŠIO Atalantu i otišao na NESTVARNIH +18!

Autor:

Sport

11.03.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan korak su Napolitanci bliži tituli.

SAMO JE JEDAN GAZDA ITALIJE: Napoli SRUŠIO Atalantu i otišao na NESTVARNIH +18!

Foto: Tanjug/AP

Kviča Kvaratskelija

Fudbaleri Napolija pobedili su na svom terenu Atalantu sa 2:0 (0:0) u meču 26. kola italijanske Serije A.

Domaćin je u prvom delu susreta bio bolji rival, imao je veći broj šuteva ka golu tima iz Bergama, ali nisu uspevali da stignu do pogotka, pa se rezultatom 0:0 otišlo na poluvreme.

Ipak, ono što nisu uspeli u prvom delu, Napolitanci su napravili na početku nastavka. Viktor Osimen je u 60. minutu asistirao Kvici Kvaračkeliji, koji novim golom u sezoni donosi vođstvo timu Lućana Spaletija.

Nastavio je domaćin da "gazi", a konačan rezultat je u 77. minutu meča postavio Amir Rahmani, posle asistencije Eljifa Elmasa. Do kraja meča nismo videli mnogo prilika, pa je Napoli novom pobedom na stadionu "Dijego Armando Maradona" stigao do neverovatnih +18 na tabeli u odnosu na drugoplasirani Inter, na samo 12 kola do kraja.

U narednom kolu, tim sa jug Italije će gostovati Torinu, ali pre toga će na svom stadionu ugostiti Ajntraht u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona, nakon što su prvi meč rešili u svoju korist sa 2:0. Sa druge strane, Atalanta će u Bergamu ugostiti ekipu Empolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading