VRATIO SE IBRA! Lakši trening Milana protiv očajne Atalante uz EUFORIJU na "San Siru"!

Autor:

Sport

26.02.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinska trojka aktuelnog prvaka Italije.

VRATIO SE IBRA! Lakši trening Milana protiv očajne Atalante uz EUFORIJU na "San Siru"!

Foto: Tanjug/AP

Povratak Zlatana Ibrahimovića na meču protiv Atalante

Fudbaleri Milana uspeli su da savladaju Atalantu u 24. kolu Serije A rezultatom 2:0 (1:0)

Trenutak odluke večeras desio se u 25. minutu kada je levi bek "roso-nera" Teo Ernandez uputio razoran udarac sa distance, lopta je pogodila stativu, pa se od golmana gostiju Musoa odbila u mrežu.

Ovacije na "San Siru" dobio je švedski napadač Zlatan Ibrahimović koji je odigrao prvi meč tekuće sezone, nakon oporavka od teške povrede kolena, a u igru je ušao u 74. minutu zamenivši Žirua.

 

 

Izabranici trenera Stefana Piolija imali su nekoliko izglednih šansi da trijumfuju sa više golova razlike, a o nemoći kluba iz Bergama svedoči i podatak da za 90 minuta igre nisu uspeli da upute šut u okvir gola.

Tačku na Atalantinu sudbinu stavio je Mesijas, koji je maestralno iskoristio proigravanje Leaa u 87. minutu, postavivši konačnih 2:0.

 

 

Milan je na deobi drugog mesta na prvenstvenoj tabeli sa gradskim rivalom Interom (po 47 bodova), dok je Atalanta šestoplasirana sa šest manje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading