PSŽ JE GAZDA FRANCUSKE: Marsej je imao SAN o tituli - Mbape i Mesi ga UNIŠTILI! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.02.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalna dominacija aktulenog šampiona na Velodromu.

PSŽ JE GAZDA FRANCUSKE: Marsej je imao SAN o tituli - Mbape i Mesi ga UNIŠTILI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri PSŽ-a proslavljaju pogodak

Fudbaleri PSŽ-a su došli do ogromna tri boda u borbi za titulu, pošto su u meču 25. kola francuske Lige 1, u gostima, pobedili ekipu Marseja sa 3:0 (2:0).

Pred ovaj meč je razlika između dve ekipe bila samo pet bodova, pa su se navijači tima sa juga Francuske potajno nadali da će pobedom u derbiju poptuno zakomplikovati borbu za titulu. Ipak, Marsej je doživeo katastrofu.

Mrežu Paua Lopeza je golom u 25. minutu načeo Kilijan Mbape, nakon asistencije Lionela Mesija, a samo četiri minuta kasnije je na semaforu već stajalo 2:0. Ovoga puta je Mesi bio strelac, a Mbape asistent, pa je već tada bilo jasno da od slavlja u Marseju neće biti ništa.

Tačku na "i" je stavio Mbape u 55. minutu, svojim drugim golom na meču, nakon što mu je ponovo asistirao Mesi. Do kraja promene rezultata nije bilo, pa je aktuelni šampion rutinski rešio veliki derbi u svoju korist i pokazao svom rivalu da su oni i dalje "gazde" u Francuskoj.

Nakon ovog kola, PSŽ ima 60 osvojenih bodova iz 25 odigranih utakmica, osam više od Olimpika iz Marseja, koji je i dalje drugi na tabeli. Zatim slede Monako i Lens sa 50, dok je petoplasirani Ren sakupio 46 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading