PREKINUT CRNI NIZ: Igokea savladala FMP

Autor:

Sport

11.03.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za srpskog stručnjaka.

PREKINUT CRNI NIZ: Igokea savladala FMP

Foto: Starsport

Košarkaši Igokee savladali su na svom terenu FMP sa 77:70 u meču 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Tim iz Aleksandrovca je bio u nestvarnom nizu od čak 12 poraza zaredom, čime je bio i ugrožen opstanak u ligi jedinog predstavnika Bosne i Hercegovine, ali je srpski trener Vlada Jovanović, zajedno sa svojim timom, ostvario veliku pobedu koja Igokeu vraća na 12. mesto na tabeli, sa dve pobede više od poslednjeg MZT-a, što će svakako na određeni period smiriti ekipu pred sam kraj sezone.

Igokea je bolje započela duel, pa je na poluvremenu imala velikih +12 (45:33), ali su se gosti iz Beograda malo po malo vraćali u meč, pa su uspeli da izobre i neizvesnu završnicu. Ipak, domaćin je uspeo da izdrži nalete ekipe koju sa klupe predvodi Nenad Stefnaović, i na kraju stigne do šeste pobede u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja na Jadranu.

Aleksandrovčane je do pobede predvodio Brajant Kroford sa 19 poena, Nikola Tanasković je dodao 14, dok je Stefan Đorđević, nekadašnji košarkaš FMP-a, ubacio 12. Sa druge strane, najbolji u redovima "pantera" je bio Čarls Mur sa 17 poena, dok je Aleksa Stepanović ubacio 13.

U narednom kolu, Igokea će gostovati Mornaru, dok će srpski tim ugostiti ekipu Zadra. Do kraja dana je ostalo da svoj meč odigraju i Bufućnost i Cibona, dok je derbi runde zakazan za ponedeljak, kada će Partizan ugostiti Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading