PUKLO NA JUGU ITALIJE! Spaleti PREVESLAO gazdu Napolija i ODLAZI - seli se u Toskanu!

Autor:

Sport

22.05.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sage na "Maradoni" - sve je jasno oko sudbine trenera Napolija.

PUKLO NA JUGU ITALIJE! Spaleti PREVESLAO gazdu Napolija i ODLAZI - seli se u Toskanu!

Foto: Tanjug/AP

Trener Napolija Lučano Spaleti

Trener Napolija Lučano Spaleti napustiće klupu šampiona Italije na kraju sezone, a italijanski mediji otkrivaju koji je njegov naredni korak. Način na koji je Aurelio de Laurentis postupio sa Spaletijem koštaće Napolitance tri miliona evra, koliko će "tvrdoglavi" stručnjak inkasirati kroz 12 meseci.

Spaleti nema ništa protiv toga da uzme odmor, a vreme će provoditi na svom imanju u Toskani. Tvorac šampionskog tima će voziti traktor i baviti se vinogradima, a svakog meseca će mu stizati ček na 250 hiljada evropskih novčanica, prenosi "Mozzartsport".

Sa druge strane, na stadion "Maradona" dolazi novi trener, a trenutno su u igri dva imena - Vićenco Italijano (Fiorentina) i Tijago Mota (Bolonja).

Spaleti je svoju odluku praktično već obelodanio, De Laurentis je napravio evidentnu "grešku u koracima", a sada ostaje da se vidi šta će biti sa liderima Napolija tokom letnje pijace, prvenstveno Osimenom i Kvarackelijom...

Južnjaci su u velikom stilu osvojili prvi Skudeto posle 33 godine, a za vikend su nadigrali Inter rezultatom 3:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading