SJAJNE VESTI ZA ORLOVE! Reprezentativac Srbije na golu VELIKANA!

Autor:

Sport

22.05.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome u 36. kolu Serije A dočekuju Salernitanu (18.30), a mrežu "vučice" ponovo će čuvati Mile Svilar.

SJAJNE VESTI ZA ORLOVE! Reprezentativac Srbije na golu VELIKANA!

Foto: Starsport

"Orlovi" na zagrevanju

Reprezentativac Srbije koji je na insistiranje trenera Žozea Murinja prvog julskog dana 2022. stiga u "večni grad" i potpisao petogodišnji ugovor sa Romom, braniće ponovo za klub iz Rima.

Član "orlova" je dobio poverenje Portugalca u prethodnom kolu protiv Bolonje i, budući da se pokazao odlično, šef struke bivšeg prvaka Serije A nije želeo ništa da menja.

"Vučica" je i dalje u konkurenciji za plasman na mesto koje vodi u Ligu šampiona, pošto za finalistom istog takmičenja zaostaje sedam bodova na dva kola pre kraja. Ipak, Rimljani, za razliku od nero-azura imaju tri meča do kraja prvenstva, te sa maksimalnih devet bodova mogli da prestignu tim sa "Meace".

Foto: Starsport

Mile Svilar u dresu selekcije Srbije

Uslov tome je i da Inter ne dobije nijedan od naredna dva duela sa Atalantom kod kuće i u Torinu protiv "bikova", jer Inzagijeva četa ima bolji međusobni učinak od rimske ekipe (2:1, 0:2).

Zato su u Rimu sve karte bacili na finale Lige Evrope, gde će protiv Sevilje u Budimpešti pokušati da na "Puškaš areni" osvoje trofej, koji bi im doneo direktan prolaz u Ligu šampiona.

Ono što je sigurno da selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ima razloga za zadovoljstvo, budući da je Svilar preskočio kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije na Marakani i Crne Gore u Podgorici.

Kontinuitet mečeva u Seriji A  i dobre odbrane, mogli bi ponovo da vrate naslednika nekada legendarnog čuvara mreže Vojvodine Ratka Svilara, u nacionalni tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading