DELIJE, DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Na Marakanu stiže preko 30.000.000 evra!

Autor:

Sport

22.05.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Ljutice Bogdana, plasmanom u elitno takmičenje, ostvariće rekordnu zaradu.

DELIJE, DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Na Marakanu stiže preko 30.000.000 evra!

Foto: Starsport

Delije na stadionu "Rajko Mitić"

Fudbaleri Crvene zvezde, osvajanjem šeste vezane titule, obezbedili su direktno učešće u Ligi šampiona, najverovatnije iz trećeg šešira. Na taj način, srpski šampion će sigurno inkasirati bar 25 miliona evra od UEFA, a postoje šanse da zaradi i dodatnih pet.

KRAJ KARIJERE NA MARAKANI? Zvezda spremila DOŽIVOTNI UGOVOR velikom ljubimcu delija!

Naime, da bi osigurala treći šešir i pomenuti novac Zvezda čeka da Njukasl završi u top 4 Premijer lige, da Inter osvoji LŠ, a padne ispod četvrtog mesta tabele Serije A, te da praška Sparta osvoji titulu u Ćeškoj.

Na taj način, prvak Srbije bi bio prvi "iznad crte", ali bi mogao dodatno da napreduje pred izvlačenje kuglica, a svako pomeranje označava dodatnih milion i 137 hiljada evropskih novčanica.

Klub iz Ljutice Bogdana čeka rasplet u ukrajinskom prvenstvu, odnosno da Šahtjor prepusti titulu Dnipru, a uskoro je na programu njihov međusobni duel koji rešava sve...

Tako bi crveno-belima ispadanje bolje rangiranih timova u kvalifikacijama Dinama iz Zagreba, Rendžersa, Brage i PSV-a moglo da donese dodatni novac. Ako bi svi oni ispali, i Dnipro napravio čudo u Ukrajini, to bi Zvezdi donelo 5.685.000 evra više.

Takođe, srpski velikan će dobiti još novca od TV prava, ulaznica, te će kasa na Marakani biti dobro popunjena u narednom periodu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading