IMAO ODNOSE U "LAJVU" Zlatin sin doživeo PEH, Peja morao HITNO da reaguje

Autor:

Zabava

22.05.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan je otkrio kako je došlo do neprijatne situacije i peha koji se i dalje prepričava!

IMAO ODNOSE U "LAJVU" Zlatin sin doživeo PEH, Peja morao HITNO da reaguje

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovan Pejić, Zlata Petrović

Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, je svojevremeno šokirao javnost izjavom da je imao intimne odnose u lajvu na Instagramu. 

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Jovan i Zlata

On uživa u skladnoj vezi sa novom devojkom, a sa bivšom devojkom mu se desio peh. Zaboravio je da izađe iz lajva na Instagramu i krenuo da vodi ljubav sa devojkom i nije shvatio šta se dešava, sve dok ga otac nije pozvao telefonom.

- Desilo mi se nešto još gore. Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao "ugasiti lajv strim". Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale Peja i kaže: "Legendice, ostao ti upaljen lajv"". To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se na sreću ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili u tom lajvu. Posle tog od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, sa ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna - ispričao je Jovan svojevremeno.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Jovan i Peja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading