OD GOBELJE SKUPOCENA NARUKVICA! Katarina Grujić proslavila 31. rođendan, fudbaler dao preko 20.000 evra za NAKIT!

Autor:

Zabava

22.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnu pevačicu je sačekalo iznenađenje kad se vratila sa nastupa!

OD GOBELJE SKUPOCENA NARUKVICA! Katarina Grujić proslavila 31. rođendan, fudbaler dao preko 20.000 evra za NAKIT!

Foto: InstagramPrintscreen

Kaća i Gobelja

Pevačica Katarina Grujić proslavila je 31. rođendan, a njen suprug fudbaler Marko Gobeljić Gobelja odlučio je da je iznenadi nakitom luksuznog brenda, koji Kaća obožava.

- Kaća je u subotu doputovala iz Ljubljane, gde je imala nastup, a Gobelja i ćerka Katja su je sačekali u njihovom stanu sa cvetnim aranžmanima, tortom u obliku srca i jagodama u čokoladi. Kaća je skakala od sreće kad je videla muža i ćerku! Odmah se presvukla i otišli su porodično u obližnji restoran, gde ju je sačekao specijalan poklon. Na stolu je, naime, stajala kutijica njenog omiljenog brenda, a unutra je bila narukvica ukrašena cirkonima. Kaća je zaplakala od sreće! Narukvica je prilično skupa, čula sam da ju je Marko platio čak 26.000 evra - govori Kaćina drugarica za Informer.

Republika

Foto: ST/ D. Kadić

Katarina Grujić

Kako se dalje navodi, ovo je treći poklon ovog brenda koji je Kaća dobila od muža. Naime, jednu narukvicu je od Gobelje dobila kad je rodila ćerku Katju, a drugu u februaru ove godine, na Dan zaljubljenih.

- Pošto je ovo treća narukvica tog brenda koju je dobila od Gobelje, predložili smo joj da uzme umetničko ime Kaća Kartije! - završava priču pevačicina drugarica.

Republika

Foto: ST/ D. Kadić

Katarina Grujić i Gobelja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading