MA, KAKVA POZAJMICA! Delije u transu - Zvezda KUPUJE golgetera iz Italije za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

22.05.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpre se spekulisalo o privremenoj selidbi u Ljutice Bogdana, a crveno-beli su sada sve bliže odluci da ga trajno dovedu.

MA, KAKVA POZAJMICA! Delije u transu - Zvezda KUPUJE golgetera iz Italije za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Nije tajna da je Emanuel Late Lat velika želja Crvene zvezde, a sada su isplivali i uslovi pod kojima bi se Afrikanac mogao preseliti na stadion "Rajko Mitić". Naime, crveno-beli ne žele da ga dovedu na pozajmicu, već nameravaju da ga otkupe od Atalante, koja je napravila pravi potez kada ga je prosledila Sent Galenu.

Late Late je uspeo da postigne 11 prvenstvenih golova u Švajcarskoj, poslednji protiv Lucerna, a pored sposobnosti da zatrese mrežu rivala odlikuje ga i odlična igra u polju. Potvrda toga stigla je upravo na meču protiv Lucerna, kada je uspeo da iznudi i crveni karton, a ostaje samo da se vidi koliko će "zatezati" klub iz Bergama.

As iz Obale Slonovače navodno se ne nalazi u Atalantinim planovima, ali Italijani mogu da iskoriste interesovanje našeg najtrofejnijeg kluba kako bi podigli cenu.

Podsećanja radi, Zvezda je želela da angažuje Krasoa i Kasijeru, oni su se za sada ispostavili kao nerealne opcije, pa je Marakani sve bliži špic koji ima 24 godine.

Prvak Srbije će se okušati u grupnoj fazi Lige šampiona sa novim trenerom Barakom Baharom, ali i novom "devetkom". Da li će to biti Late Lat, videćemo uskoro, ali jasno je da od pozajmice neće biti ništa...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading