POSLE SJAJNE SEZONE: Zvezda dovodi napadača Atalante za Ligu šampiona?!

Autor:

Sport

21.05.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveliko ga sele u Ljutice Bogdana, a on trese mreže "kao na traci".

POSLE SJAJNE SEZONE: Zvezda dovodi napadača Atalante za Ligu šampiona?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Ivanića u Kragujevcu

Fudbaleri Lucerna i Sent Galena remizirali su rezultatom 1:1 u okviru 34. kola švajcarske Superlige, a na tom meču se istakla velika želja Crvene zvezde - Emanuel Late Lat.

Napadač iz Obale Slonovače postigao je 11. gol u šampionatu, a igrao se 29. minut kada je maestralno reagovao na centaršut, te iz peterca zatresao mrežu domaćina.

Late je potom u 73. minutu igre iznudio i crveni karton Simanija, pošto se našao u obećavajućoj šansi za postizanje novog pogotka, pre nego što je nepropisno zaustavljen.

Afrikanac je svom odličnom učinku pridodao i dva gola u kupu, a on je još uvek pod ugovorom sa Atalantom, koja ga je pozajmila Švajcarcima.

 

 

Crveno-beli će dati sve od sebe da na leto angažuju 24-godišnjeg špica, a jedan od aduta koji im ide u prilog tiče se direktnog učešća u grupnoj fazi Lige šampiona.

Zvezda će u elitu sa novim trenerom, reč je o Baraku Baharu, a sudeći po igrama u Švajcarskoj, Marakani je sve bliža i nova "devetka"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading