POTRES NA MARAKANI: Novi potpis posle Bahara - u Zvezdu stiže NOVI NAPADAČ?!

Autor:

Sport

19.05.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani promena na našem najvećem stadionu.

POTRES NA MARAKANI: Novi potpis posle Bahara - u Zvezdu stiže NOVI NAPADAČ?!

Foto: Tanjug/AP

Izraelski stručnjak Barak Bahar je postao i zvanično novi trener Crvene zvezde, a ugovor sa ekipom iz Ljutice Bogdana je potpisao na tri godine.

Aktuelni trener Miloš Milojević će do kraja odraditi sezonu, gde može da stigne i do Kupa Srbije, odnosno duple krune, a nakon toga će u Beograd stići Izraelac, koji je godinama predvodio ekipu Makabija iz Haife.

Sreću je Baharu poželela i Crvena zvezda.

- Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama. 
 
Baraku želimo dobrodošlicu i verujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom!
 - navodi se u jednom delu Zvezdine objave.

Foto: Starsport

Barak Bahar, novi trener Crvene zvezde

Sada je na programu remont tima, a najzanimljivije je rešenje na poziciji napadača, gde je nekoliko igrača bilo u opticaju za predvodnika Zvezdinog napada.

Otpali su Žan Filip Kraso iz Sent Etjena, kao i Mateo Kasijera iz Zenita, a trenutne mete su Žan Vipotnik, špic Maribora, odnosno Emanuel Late Lat, fudbaler Atalante, na pozajmici u Sent Galenu.

Trenutno je Late Lat primarna opcija, ali je svakako da se sada Bahar najviše pita, pa ne bi trebalo da čudi ukoliko Izraelac kao glavnu metu označi nekog sasvim novog napadača.

Bilo kako bilo, jasno je da Bahara i njegove pomoćnike čeka težak posao da u kratkom periodu oforme ekipu koja će pokušati da bude konkurentna u Ligi šampiona, pošto su crveno-beli titulom izborili direktno mesto u elitnom klupskom fudbalskom takmičenju Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading