TUGA NA MARAKANI: Zvezda ostaje bez JOŠ JEDNOG napadača?

Autor:

Sport

17.05.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konkurencija za mladog golgetera je ogromna.

TUGA NA MARAKANI: Zvezda ostaje bez JOŠ JEDNOG napadača?

Foto: Starsport

Marakana

Nema tajne u tome da je Žan Vipotnik, napadač Maribora, jedna od igrača na listi želja Crvene zvezde, kada je u pitanju pozicija napadača, ali je jsno i da će put do prelaska mladog igrača na Marakanu biti vrlo naporan.

Sjajni golgeter će od leta napustiti "Ljudski vrt", ali za budućnost ne mora da brine, jer u redu za njegovim potpisom stoji čak sedam klubova, među kojima je i šampion Srbije.

Vipotnik je dao 20 golova na 28 mečeva u slovenačkom prvenstvu, zbog čega je i dalje interesantan crveno-belima koju su imali priliku da se i uživo uvere u njegove kvalitete. Osim Zvezde, u priči su bili i određeni ruski i nemački klubovi, kao i jedan tim iz MLS-a, ali deluje da će crveno-belima najveći rival biti Dinamo iz Zagreba.

Lepo je čuti da se takav klub za tebe zanima. Crvena zvezda će sledeće sezone igrati u Ligi šampiona, a to je zaista veliki klub koji je bio i prvak Evrope. Sve to ćemo uzeti u obzir i moj agent i ja ćemo doneti najbolju odluku za moju karijeru - rekao je Vipotnik.

Ono što brine navijače ekipe iz Ljutice Bogdana jeste njegova izjava u kojoj kaže da ga prelazak u Dinamo izuzetno zanima.


Želim da odem u klub koji vidi nešto u meni i koji daje priliku mladim igračima. Dinamo je definitivno takav klub. Promenili su trenera, a Igor Bišćan je vodio hrvatsku mladu reprezentaciju. Naravno, još je rano za takve priče, a u obzir ću sigurno uzeti i kvalitet lige i kvalitet života u gradu u koji odlazim - istakao je Vipotnik.

Podsetimo, osim njega, Zvezda se interesovala i za Matea Kasijeru iz Zenita, Žana Filipa Krasoa iz Sent Etjena, ali od tih transfera, makar za sada, nema ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading