ALEKSANDRA ŽIVOT NIJE MAZIO, ALI ON JE OSTAO ČASTAN: Mladića koji je poginuo kod Sečnja svi hvale, o njegovoj sudbini pričaju sa TUGOM

Autor:

Hronika

17.05.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar V. se preselio u selo Boka, kako bi živeo sa svojom devojkom nakon svega što je preživeo.

ALEKSANDRA ŽIVOT NIJE MAZIO, ALI ON JE OSTAO ČASTAN: Mladića koji je poginuo kod Sečnja svi hvale, o njegovoj sudbini pričaju sa TUGOM

Foto: Privatna arhiva

Prijatelj nastradalog Aleksandra V. (22) iz Velike Grede, mladića koji je poginuo juče u saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin - Sečanj, kod sela Zlatica, ispričao je za portal Republika.rs da je nastradali mladić radio u fabrici u selu Velika Greda i da ga život "nije mazio". 

Kako tvrdi prijatelj, oba mladića koja su nastradala u ovoj stravičnoj nesreći poznavala su se, nisu bili prijatelji, ali dobro su se znali. 

- Vozio sam ga skoro šest meseci na posao. Bio je uzoran i fin mladić, Verovatno brzina... Kako kažu, on je prešao u suprotnu traku i udario direktno u automobil poginulog Marka. Poznavali su se, ne iz viđenja, već neformalno, nisu bili prijatelji, ali nisu bili samo na "zdravo - zdravo".

Kako tvrdi prijatelj Aleksandra V. mladić se preselio u selo Boka, kako bi živeo sa svojom devojkom.

- Dao je otkaz u fabrici, preselio se u selo Boka, kako bi živeo sa devojkom. Ubrzo je našao novi posao, i uspeo da se prilagodi novoj sredini. Njegovi roditelji su razvedeni, on je bio jedinac, ali ima braću i sestre po roditeljima. Nije mu bilo lako. Budići da se njegova majka preselila kod supruga iz novog braka, nije mu bilo ni malo jednostavno, da kao mlad prolazi kroz svu tu traumu. Ali, uprkos svemu bio je častan i pošten mladić - zaključuje prijatelj nastradalog Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading