PORODICA U ŠOKU, NE MOGU DA PRIZNAJU DA NEMA NJIHOVOG MARKA: Komšinica nastradalog mladića kod Sečnja o očaju kroz koji prolaze - celo selo je utučeno!

Autor:

Hronika

17.05.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je iskusan vozač često je išao po terenima, ne znam šta se dogodi - priča komšinica nastradalog.

PORODICA U ŠOKU, NE MOGU DA PRIZNAJU DA NEMA NJIHOVOG MARKA: Komšinica nastradalog mladića kod Sečnja o očaju kroz koji prolaze - celo selo je utučeno!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Komšinica nastradalog Marka I. (21) iz Boke, mladića koji je poginuo juče u saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin- Sečanj, kod Zlatica, ispričala je za Republiku.rs da je nastradali mladić taj dan bio na odmoru, a da je planirao službeni put u četvrtak.

- To je divno dete. Iz fine porodice. Radio je u Naftagasu, juče kada je poginuo bio je na odmru, a sutra je trebao da ide na službeni put. Bio je vešt vozač, često je išao po terenima, ne znam šta se dogodi - priča komšinica nastradalog mladića

Kako kaže, za mladićem ostala je neutešna porodica, koja ne želi da prizna da nema njihovog Marka.

- Markova majka rodila je troje dece, sestru i njega u godinu dana, a takođe ima i malog brata od 17 godina. Tuga, od juče kada smo čuli za tragediju svi mi iz sela smo načisto utučeni ovom vešću.

Republika

Foto: Društvene mreže

Nastradali mladići

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila na putu Zrenjanin – Sečanj, oko 17.20 časova, kada su se direktno sudarila dva automobila "fiat stilo" i "audi". Oba vozača su podlegla su povredama na licu mesta. Nastradali mladići su iz susedih sela Boka i Stari Lec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading