TUGA NA MARAKANI: Crvena zvezda ostala bez NAPADAČA!

Autor:

Sport

12.05.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo ga gledati na najvećem stadionu u Srbiji.

TUGA NA MARAKANI: Crvena zvezda ostala bez NAPADAČA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda traži nekoliko pojačanja pred nastup u grupnoj fazi Lige šampiona, o imenima je govorio i sportski direktor Mitar Mrkela, a među željama srpskog šampiona nalazi se i napadač Zenita Mateo Kasijera.

Kolumbijac je bio na radaru crveno-belih i prošlog leta, ali se odlučio da pojača klub iz Sankt Peterburga u transferu vrednom šest i po miliona evra.

Pošto se u dresu ruskog giganta nije snašao (postigao tek jedan gol), mediji ga već sele u drugu sredinu, a ofanzivac iz Južne Amerike potvrdio je interesovanje novog/starog srpskog prvaka. Ipak, istakao je da do transfera sigurno neće doći ove godine, čime je rastužio navijače beograske ekipe.

- Video sam u medijima da me Zvezda hoće. Trenutno sam fokusiran samo na Zenit, srećan sam ovde, to je najvažnije. Sigurno ću ostati u Zenitu i sledeće sezone, ne želim da idem na leto. Moja porodica je srećna ovde, volim Rusiju, trenira me najbolji trener u zemlji, osećam se ovde zaštićeno - rekao je Kasijera.

Kasijera nije jedini pik uprave ekipe iz Ljutice Bogdana, pošto se na radaru nalazi još nekoliko igrača. Pominjao se Žan Filip Kraso, napadač Sent Etjena, zatim i Siril Desers, špic Genka, a takođe su u Zvezdi zainteresovani i za Petra Ratkova, golgetera TSC-a.

Jasno je da će na Marakanu stići makar jedan napadač, a u narednih mesec ili dva ćemo videti na koga je na kraju pala odluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading