UBISTVO, ZATVOR I DIVLJENJE NOVAKU! Otkrivamo KONTROVERZE iz privatnog života Baraka Bahara - NEVEROVATNA PRIČA novog trenera Zvezde!

Autor:

Sport

21.05.2023

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš, rekao je čelnik Zvezde Baharu na sastanku u Haifi.

UBISTVO, ZATVOR I DIVLJENJE NOVAKU! Otkrivamo KONTROVERZE iz privatnog života Baraka Bahara - NEVEROVATNA PRIČA novog trenera Zvezde!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Barak Bahar (43) novi je trener Crvene zvezde, koju će predvoditi do 2026, a javnost u Srbiji žudi da čuje poneku novu pojedinost o izraelskom stručnjaku. To je bio povod da se malo podrobnije raspitamo u njegovoj otadžbini, gde smo saznali da, između ostalog, obožava tenis i Novaka Đokovića.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Divi se Novaku - Barak Bahar

Barak je rođen u Izraelu 21. septembra 1979. Igračku karijeru počeo je u klubu Neve Josef, da bi prve ozbiljnije korake napravio u Hakoa Ramat Ganu, na poziciji desnog beka, sada već davne 1998. U Hapoel Petah Tikvu prešao je 2002, dok je vrhunac doživeo je u Ironi Kirjat Šmoni, za koju je u periodu od 2004. do 2011. upisao čak 156 nastupa i dva pogotka. E tu se događa prekretnica u njegovom životu.

UBISTVO I ZATVOR

Naime, kako otkriva naš izvor iz Izraela, doživeo je tešku povredu, zbog koje je morao da prekine da igra fudbal. Ali vlasnik kluba u njemu je ipak prepoznao talenat i odmah ga prekomandovao za trenera mlađih kategorija. Brzo se Bahar peo na lestvici. Ubrzo je postao asistent šefa struke, a zatim i glavni trener. Ostalo je istorija... Saznali smo i neke pikanterije iz njegovog privatnog života. U slobodno vreme rekreativno igra tenis, pasionirani je zaljubljenik u beli sport i divi se našem Novaku Đokoviću. Oženjen je i ima troje dece, koja će ostati s majkom u rodnom gradu, a najbolji prijatelj mu je jedan od najpoznatijih izraelskih komičara. Poznato je da se mnogo oslanja na asistente, jedan od njih zapravo je mastermajnd u njihovom tročlanom sastavu, a Bahar je poput generalnog menadžera, sličnog opisa posla, kao što je slučaj u engleskom fudbalu. Odranije je poznato da su njegovog ujaka, inače poznatog političara, ubili Palestinci, da je ležao u zatvoru 70 dana jer nije odslužio vojni rok.

UPORNA DELEGACIJA

Juče su se pojavile informacije kako su tekli pregovori Bahara i operativaca Crvene zvezde, koji su po njegov potpis putovali u Haifu.

- U jednom trenutku shvatio sam da ljudi iz Crvene zvezde žele mnogo da investiraju u nas i shvatio sam da je to pravo mesto za mene. Ali nisam mogao to sam. Ako neko iz mog tima ne bi želeo da ide, ne bih ni ja. Ja sam hteo zbog toga jer je to novi izazov za mene. Na početku ću živeti sam u Beogradu, bez porodice, i neće biti lako, ali dolazim da vredno radim i uspem - rekao je Bahar, dok se njegov pomoćnik Dani Inbar osvrnuo na delegaciju Zvezde:

- Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: "Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš."

OVO NISTE ZNALI O BARAKU BAHARU

* U slobodno vreme igra tenis, dobar je u tome i obožava Novaka Đokovića

* Zbog povrede morao da prekine igračku karijeru, ali ga je vlasnik kluba odmah prekomandovao za trenera, gde je ekspresno evoluirao

* Oženjen je, ima troje dece, koja će ostati da žive u rodnom gradu

* Najbolji prijatelj mu je jedan od najpoznatijih izraelskih komičara

* Mastermajnd njegovog stručnog štaba je jedan od pomoćnika, a on je generalni menadžer, poput onih u Engleskoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading