PARAF NA NAJVAŽNIJI UGOVOR: Martin izgovorio sudbonosno "Da" - klub je uputio čestitke novopečenim mladencima! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.05.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko slavlje uoči fudbalskog duela.

PARAF NA NAJVAŽNIJI UGOVOR: Martin izgovorio sudbonosno "Da" - klub je uputio čestitke novopečenim mladencima! (FOTO)

Foto: FK Sloga 1945 Veliko Selo

Fudbaleri Sloge 1945 iz Velikog Sela nakon prošlosezonskog uspeha i plasmana u Beničevsku okružnu ligu, sezonu 2022/23 neće okončati trijumfalnim pohodom ka zonskom fudbalskom rangu.

 

Četiri kola pre okončanja ovosezonskog takmičenja ekipa iz Velikog Sela zauzima šestu poziciju na tabeli sa skorom od 12 pobeda, dva remija i deset poraza i u ovom momentu imaju 20 bodova manje u odnosu na lidera ekipu Obiliča iz Živica, ali svakako niko u ekipi nema razloga za nezadovoljstvo.

Šta više, dan pre narednog prvenstvenog iskušenja i gostovanja u Maljurevcu, svi u redovima Sloge imali su dodatni razlog za veliko slavlje.

Naime, Martin Todorović je stavio paraf na najvažniji životni ugovor, a njegovi klupski drugovi su mu sklapanje braka sa svojom izabranicom Marijom, čestitali i na poseban način, objavom na zvaničnoj klupskoj Instagram stranici:

- Naš drugar, prijatelj, igrač, član upave ili jednostavno čovek bez koga sigurno ne bi bili tu gde jesmo, danas je pobedio u najvažnijoj utakmici! Naš Martin danas je rekao DA svojoj Mariji! Ovom prilikom čestitamo porodici Todorović venčanje i želimo im puno zdravlja i sreće u daljem zajedničkom životu - stoji u čestitci FK Sloga.

Foto: FK Sloga 1945 Veliko Selo

Marija i Martin Todorović

 

Da podsetimo, u nedelju 21. maja sa početkom od 17 časova, ekipa Sloge gostuje u Maljurevcu gde će se sastati sa psolednjeplasiranim timom ovog ranga takmičenja, ekipom Vihora. a do kraja ovosezonskog takmičenja Sloga će se sastati i sa Zviždom iz Kučeva, krepoljinskim Rudarom i ekipom Batovca iz istoimenog mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading