ŠOK U PRESTONICI: Crveno-beli ostali bez bodova - autsajder minimalcem stigao do bodova vrednih opstanka!

Autor: Vladimir vorih

Sport

20.05.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultatsko iznenađenje na stadionu u Vojislava Ilića.

ŠOK U PRESTONICI: Crveno-beli ostali bez bodova - autsajder minimalcem stigao do bodova vrednih opstanka!

Foto: FK Sinđelić

Činilo se da je promena trenera pozitivno uticala na fudbalere beogradskog Sinđelića koji su u prethodne dve takmičarske runde u okviru Srpske lige Beograd savladali Brodarac (3:1) i kumodraški Torlak (3:2) i crveno-beli su u dobroj atmosferi dočekali duel protiv obrenovačkog Radničkog.

 

Očekivalo se da će crveno-beli bez većih problema izaći na kraj sa ekipom koja se grčevito bori za opstanak, ali su fudbaleri Sinđelića još jednom razočarali svoje pristalice, a gosti put Obrenovca odlaze sa važna tri boda "u džepu".

U rezultatskom smislu sve je bilo okončano već u 17. minutu susreta kada je mrežu golmana Jovana Nikolića pogodio Nenad Ivanić.

Treba posebno napomenuti da j susret obilovava velikim brojem žutih kartona. Sudija Uroš Bakić se čak devet putao "latio za džep", a u njegovoj beležnici našla su se petorica domaćih fudbalera, kao i četvorica momaka koji su nosili opremu popularne "rabe".

Foto: FK Sinđelić/Marko Spasojvić

Bodovi odlaze iz Vojislava Ilića

 

- Srpska liga Beograd, 28. kolo:

Sinđelić (Beograd) - Radnički (Obrenovac) 0:1 (0:1)

Stadion: FK Sinđelić

Sudija: Uroš Bakić

Strelac: N. Ivanić u 17. minutu

Žuti kartoni: M. Milojević, N. Mikić, D. Đorđević, S. Radić, P. Piplica (Sinđelić), M. Ranković, I. Raonić, N. Aleksić, V. Jovković (Radnički Obrenovac)

Sinđelić (Beograd): Nikolić, Đorđević, Milisavljević, Milojević (Stojanović), Radić, Savić (Šević), Grijaković, Mikić, Čelar (Todorović), Piplica, Milinković (Živković).

Radnički (Obrenovac): Kašić, Raonić, Vukašinović, Bojović (Aleksić, Ivanović), Ranković (Jovković), Ivanić, Milovanović, Kačarević, Filipović, Knežević, Janković.

Pred fudbalerima Sinđelia je teško gostovanje u narednoj takmičarskoj rundi. Crveno-beli gostuju u Gornjoj varoši ekipi Zemuna, a u posledneg kolu ovosezonskog takmičenja dočekaće surčinsko Jedinstvo.

Sa druge strane, ekipa obrenovačkog Radničkog na krilima trijumfa nad BASK TEK-om i Sinđelićem, narednog vikenda dočekuje već prežaljeni Borac iz Lazarevca, a prvog vikenda meseca juna gostuje na stadionu u Ulici Ljubice Luković gde će se sastati sa ekipom Zvezdare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading