BODOVI PUTUJU NA "STAMFORD BRIDŽ": Defanzivac Hajduk Stanka nema dilemu pred gostovanje u Jevremovcu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.05.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba će se voditi do poslednjeg sudijskog zvižduka.

BODOVI PUTUJU NA "STAMFORD BRIDŽ": Defanzivac Hajduk Stanka nema dilemu pred gostovanje u Jevremovcu!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Crnobarski fudbaleri žele da što pre isprave ono što su pre dva vikenda ispustili u Zajači i ponovo se uključe u neizvesnu borbu za sam vrh tabele Mačvanske okružne lige. Kako bi navedeno i učinili neophodno je da se sa gostovanja u Jevremovcu vrate sa "tri boda u džepu".

 

Dvadesetšesta runda takmičenja u okviru okružne lige donosi duel u kojem će domaći Jevremovac na svom terenu dočekati sastav Hadjuk Stanka. Pred navedeni susret obe ekipe imaju svoju računicu. Domaćinu su bodovi neophodni kako bi i definitivno obezbedio opstanak u navedenom rangu takmičenja, dok sa druge strane, kao što je već i rečeno, crnobarski sportski kolektiv mora da stigne do trijumfa kojim bi nastavio trku sa ekipama Lipolisa i Drine iz Ljubovije za plasman u viši rang takmičenja Zonu Kolubarsko-mačvansku.

Potpuno je jasno da je uoči predstojećeg duela gostujuči sastav, apsolutni favorit. Tome u prilog ide i činjenica da je prvi ovosezonski susret, koji je odigran na popularnom "Stamford Bridžu" 23. oktobra prethodne godine, pripao domaćem sastavu rezultatom 3:0, ali će gosti svakako zvanj favorita morati da pokažu i dokažu na samom terenu.

Uoči predstojećeg meče defanzivac Hajduk Stanka, Nemanja Jurišić je izjavio:

- Utakmica od velikog značaja za obe ekipe, domaćin u borbi za opstanak, a mi u borbi za prvo mesto, utisak je da će biti tesna i neizvesna utakmica koja će privući i pažnju velikog broja gledalaca. Ovom prilikom pozivam naše navijače da budu uz nas i pruže nam podršku u novom pohodu ka ostvarenju našeg cilja. Smatram i verujem da ćemo moji saigrači i ja, odgovoriti na zamisli šefa stručnog štaba, dati svoj maksimum i postarati se da bodove odnesemo u Crnu Baru.

 

 

- Mačvanska okružna liga, 26. kolo:

Jevremovac (Jevremovac) - Hajduk Stanko (Crna Bara)

Stadion: Jevremovac

Datum: Subota, 20. maj

Početak: 17 časova

Susret u Jevremovcu svakako će za crnobarsku ekipu biti dobra uvertira za veliki derbi celokupne sezone koji se narednog vikenda igra na "Stamford Bridžu" kada će Hajduk Stanko ugostiti sastav Lipolista iz istoimenog mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading