BAHAR POTPISAO UGOVOR, PA RASPLAKAO NAVIJAČE: Poslao poruku koja će se PAMTITI!

Autor:

Sport

20.05.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči izraelskog stručnjaka.

BAHAR POTPISAO UGOVOR, PA RASPLAKAO NAVIJAČE: Poslao poruku koja će se PAMTITI!

Foto: Tanjug/AP

Ono što se dugo vremena spekulisalo, u petak je dobilo i zvaničnu potvrdu. Izraelski stručnjak Barak Bahar će napustiti ekipu Makabija iz Haife i od naredne sezone će biti prvi trener Crvene zvezde.

On će na tom mestu naslediti Miloša Milojevića, koji je ekipi iz Ljutice Bogdana doneo titulu, a imaće priliku i da u meču sa Čukaričkim, u finalu Kupa Srbije, crveno-belima donese i duplu krunu i na taj način se na sjajan način oprosti od beogradskog velikana.

Njegova zamena je već spremna, a Bahar se u međuvremenu i oprostio od svog kluba, sa kojim je napravio izvanredne rezultate, između ostalog i plasman u Ligu šampiona ove sezone, nakon što su u kvalifikacijama izbacili upravo Zvezdu.

- Iako odlazim iz kluba, ne znači da ću se razdvajati. Zajedno smo išli na jedno putovanje. Bile tu to prelepe tri godine. Tri uzbudljive, nezaboravne godine. Hvala svima koji su bili deo ovog putovanja. Učinili ste da se osećam kao deo porodice - rekao je Bahar. 

Foto: Printscreen/FK Crvena zvezda

Barak Bahar i Zvezdan Terzić 

Za kraj, zahvalio se svim navijačima, a za njih je imao i jasnu poruku.

- Na kraju, hvala svima, svim navijačima, koji su nas gurali napred, koji su nas hrabrili, koji su bili sa nama u svim situacijama. Nemoguće je da zagrlim svakoga od vas, zato ću završiti jednom rečju, a to je ljubav - rekao je Bahar.

Izraelac sada ima novi zadatak, malo vremena da oformi tim, od koga se očekuje da bude konkurentan na najvišem nivou, pošto će Crvena zvezda naredne sezone igrati grupnu fazu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonlo

20.05.2023 16:05

Dobro došao i močvaru zvanu FUDBAL U SRBIJI.... VEELIKA GREŠKA...