SADA I ZVANIČNO: Barak Bahar je novi trener Crvene zvezde!

Autor:

Sport

19.05.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na klupi će naslediti Miloša Milojevića.

SADA I ZVANIČNO: Barak Bahar je novi trener Crvene zvezde!

Foto: Printscreen/FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić i Barak Bahar

Izraelski stručnjak Barak Bahar postaće novi trener Crvene zvezde, potvrdio je beogradski velikan.

Povodom dovođenja Izraelca, oglasili su se iz Zvezde i poželeli sreću svom novom treneru.

- Bahar je rođen 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, gde je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela. Već 2015. godine pravi iskorak, postaje trener Hapoel Ber Ševe i osvaja tri šampionske titule, kao i dva Superkupa. Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone, osvojio isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj sezoni je uspeo da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa. 

Foto: Starsport

Barak Bahar, novi trener šampiona Srbije

 
Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama. 
 
Baraku želimo dobrodošlicu i verujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom!
- navodi se u Zvezdinoj objavi.

Podsetimo, priča o dovođenju Bahara na Marakanu traje već nekoliko meseci, a sve je bilo jasno nakon što je klub iz Ljutice Bogdana objavio da neće produžiti ugovor sa Milošem Milojevićem, kom ugovor ističe na kraju sezone.

Milojević je uspeo da osvoji titulu, plasirao se i u finale Kupa Srbije, ali na Marakani žele iskorak u Evropi, pa je zato doveden izraelski stručnjak. Ostaje da se vidi da li će on uspeti nešto da napravi u elitnom evropskom takmičenju, jer će crveno-beli naredne sezone igrati grupnu fazu Lige šampiona

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading