VELEOBRT! MILOJEVIĆ POTPISUJE UGOVOR ŽIVOTA? Sjajna vest za trenera Zvezde!

Autor:

Sport

21.05.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih ne mora da brine za budućnost posle boravka u našem najtrofejnijem klubu.

VELEOBRT! MILOJEVIĆ POTPISUJE UGOVOR ŽIVOTA? Sjajna vest za trenera Zvezde!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević ovog leta će napustiti stadion "Rajko Mitić", a trenutno se nalazi na raskrsnici. Milojevićeva dilema oko sledeće stanice u karijeri glasi - povratak u Skandinaviju ili odlazak u Aziju.

Šef struke crveno-belih na stolu ima ponudu AIK-a iz Stokholma, ali i poziv od strane nekoliko klubova sa Bliskog Istoka. Navodno, radi se o izuzetno platežno sposobnim timovima iz Saudijske Arabije i Katara, a na njemu je da odluči da li će krenuti za novcem ili poslušati srce.

Republika

Foto: Starsport

Gde će Milojević?

Do kraja mandata u Ljutice Bogdana Milojević ima još samo jedan cilj u vidu odbrane pehara u Kupu Srbije, a ujedno i duple krune. Srpskog šampiona u četvrtak 25. maja očekuje finale protiv Čukaričkog, a potom i proslava titule za vikend na Marakani.

Nakon slavlja, sešće i razmotriti svoje opcije, a možda je konačno došlo vreme da naplati svoj rad bogatim ugovorom u Aziji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading