NEZAPAMĆEN SKANDAL U PARTIZANU! Jojiću ZATVORENA vrata Humske i "Zemunela"! Crno-beli ZABRANILI ulaz još DVOJICI ljubimaca grobara!

Autor:

Sport

22.05.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudan potez uprave crno-belih prema trojici igrača, koji su dostojno reprezentovali dres "parnog valjka".

NEZAPAMĆEN SKANDAL U PARTIZANU! Jojiću ZATVORENA vrata Humske i "Zemunela"! Crno-beli ZABRANILI ulaz još DVOJICI ljubimaca grobara!

Foto: Starsport

Miloš Jojić

Svega smo se nagledali u Partizanu ove i potonjih sezona, ali poslednji primer govori da je u Humskoj "dogorelo do kraja"!

Mnogo čudnih odluka poslednjih meseci, nedelja...donosila je uprava crno-belih, međutim, odluka da zabrani ulazak na stadion i na SC "Zemunelo" trojici proslavljenih asova, spada u red skandaloznih!

Bivšim đacima čuvene Partizanove škole, a kasnije prvotimcima u dva mandata – Lazaru MarkovićuMilošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabranjen je ulaz u sportski centar Teleoptik, ali i u službene prostorije kluba na stadionu u Humskoj!

Foto: Starsport

Lazar Marković

Još uvek nije otkriven zvaničan razlog, ali kako saznaje "Telegraf", činjenica je po svoj prilici u tome da pomenuti fudbaleri nedavno nisu želeli da potpišu reprogam dugovanja, koji su inače parafirali više puta i izlazili crno-belima u susret zbog evropske licence.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Obradović

Sada se to nije dogodilo, jer su sva trojica (Marković, Obradović i Jojić), odbili sporazum o reprogramu, a onda su ljudi iz kluba odlučili da primene radikalne poteze, pa su obezbeđenju u sportskom centru "Zemunelo" javili da Marković, Jojić i Obradović više ne mogu da uđu na komplekse u kojima su fudbalski “prohodali”.

Nema sumnje da je ovaj potez rukovodstva crno-belih slika i prilika katastrofalne situacije koja je zadesila sada već bivšeg viceprvaka Srbije. Došlo se dotle da svojim bivšim igračima, koji su mu donosili korist, zaradu, rezultate, poneke trofeje, ne izmiri pošteno zarađene plate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading