GROBARI U TRANSU! Vreme je za VELIKI POVRATAK u Partizan: Dete crno-belih STIŽE u Humsku?

Autor:

Sport

21.05.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li on da vrati klub na staze stare slave?

GROBARI U TRANSU! Vreme je za VELIKI POVRATAK u Partizan: Dete crno-belih STIŽE u Humsku?

Foto: Starsport

Stevan Jovetić i Andrija Živković

Fudbaleri Partizana uskoro završavaju sezonu za zaborav.

Crno-beli su ove godine u nekoliko navrata bili blizu ponora, treneri su se menjali kao na traci, bez titule su ostali davno, a u Kupu su ispali od člana Prve lige Srbije, Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Sada će u poslednje dve runde tim iz Humske pokušati da spase što se spasti da i da na tabeli Superlige Srbije zauzme što bolju poziciju i obezbedi plasman u neko evropsko takmičenje. Partizan će u nedelju 21. maja igrati protiv Vojvodine u gostima (19.00), a za kraj sezone dočekaće Voždovac (27. maj, 18.00) i posle toga uprava će krenuti u traženje pojačanja za narednu sezonu.

Jedan od igrača koji bi mogao da se vrati u Partizan, a čiji povratak bi sigurno oduševio grobare je Stevan Jovetić! Crnogorski as trenutno se nalazi u Herti koja je tragično ispala iz Bundeslige, a ugovor mu ističe krajem juna ove godine, te će postati slobodan igrač.

Republika

Foto: Starsport

Stevan Jovetić u dresu Partizana

 

S obzirom na to da Herta nije ostala u Bundesligi, za očekivati je da će i Jovetić napustiti klub, a pošto je već u poznim igračkim godinama počeo je da razmišlja o povratku na mesto uspeha.

Jovetić je dete Partizana i jedan od najtalentovanijih igrača koji su izašli iz omladinske škole tima iz Humske. Za seniorski tim crno-belih odigrao je 53 utakmice, postigao 17, a namestio deset golova i uspeo je da osvoji jednu duplu krunu.

Bio je i kapiten, a navijačima je ostao u odličnom sećanju, te često poseti neku od utakmica fudbalskog ili košarkaškog kluba Partizan i pruži podršku. Da li će se Crnogorac vratiti u Humsku da zaokruži ovu romantičnu priču ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading