BERLIN ZAVIJEN U CRNO! Bohum IZBACIO Hertu u 90. minutu! Hof USPORIO Union ka putu za Ligu šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Herte i Bohuma remizirali su u 33. kolu Bundeslige rezultatom 1:1 (0:0).

BERLIN ZAVIJEN U CRNO! Bohum IZBACIO Hertu u 90. minutu! Hof USPORIO Union ka putu za Ligu šampiona! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Ovim remijem Herta je i teoretski, kolo pre kraja, ispala iz nemačke elite, pošto je Bohum do izjednačenja došao golom u 90. minutu!

Igrali su se poslednji trenuci meča, kada je Šloterbek u četvrtom minutu sudijske nadoknade zahvatio loptu koju mu je uputio Štoger i poslao je u mrežu nemoćnog golmana Kristensena za konačnih 1:1.

Prethodno je Tusart doveo Berlince u vođstvo na isteku 63. minuta i sve do kraja činilo se da će plavo-beli imati pobedu u džepu.

Taj pogodak, međutim, rastužio je sve na stadionu, obzirom da je domaćin ostao bez šansi da se u poslednjoj rundi bori za očuvanje statusa, dok su gosti bodom sačuvali izglede da protiv Bajera iz Leverkuzena u 34. kolu sami odlučuju o svojoj sudbini. 

Foto: Tanjug

 

Pobeda Bohumu garantuje opstanak, dok bi u slučaju remija ili poraza čekali ishod duela Lajpciga i Šalkea, u kome tim iz Gelzerkirhena ne bi smeo da trijumfuje.

Šalke je u goleadi remizirao sa Ajntrahtom (2:2), koji nije imao rezultatskih ambicija u ovom duelu.

Srpski reprezentativac Miloš Veljković odigrao je svih 90 minuta za Verder, ali tim iz Bremena nije uspeo da savlada Keln.

Jarčevi su poveli golom Tigesa u 36. minutu, a konačnih 1:1 postavio je Šmid u 73. minutu.

Crni dan za berlinski fudbal dosolio je Hofenhajm, jer je savladao Union Berlin sa 4:2 (2:1) i "usporio" goste na putu ka mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Rezultati, 33. kolo: Frajburg - Volfzburg 2:0 (0:0), Herta - Bohum 1:1 (0:0), Hofenhajm - Union Berlin 4:2 (2:1), Šalke - Ajntraht Frankfurt 2:2 (1:1), Verder - Keln 1:1 (0:1), Bajern - Lajpcig (18.30).

Nedelja: Majnc - Štutgart (15.30), Augzuburg - Borusija Dortmund (17.30), Bajer Leverkuzen - Borusija Menhengladbah (19.30).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading